Tapaturmattomasti seuraavaan päivään

Tapaturmattomasti seuraavaan päivään

Joko tiimisi taukotilan seinältä löytyy juliste, jolla tapaturmattomien päivien seuranta sujuu kuin leikki? Jos ei, vihjaa esimiehellesi, että käy sukkelasti varaamassa sellaisen ISS tilausportaalista, jonne löytyy linkki intranetin etusivun pudotusvalikosta. Kun yli 6 kuukautta kalenterista on vihreää, tiimilläsi on mahdollisuus palkintoon.

Työn tekeminen turvallisesti on meille ISS:läisille ykkösasia. Vaikka alkuvuodesta tapaturmien määrä on merkittävästi laskenut viimevuotisesta, sattuu työtapaturmia kuitenkin vielä liian paljon. Jotta tapaturmattomuudesta tulee arkipäivää, olemme tehneet julisteen, jonka avulla tapaturmatonta jaksoa on paitsi helppoa myös motivoivaa seurata.

Juliste löytyy tilausportaalista nimellä "tapaturmattomuuden seurantakalenteri". Ideana on, että jokaisen tapaturmattoman päivän päätteeksi tiimiläinen värittää kyseisen ruudun kalenterista vihreällä. Jos töissä tai työmatkalla sattuu tapaturma, joka johtaa poissaoloon, päivä merkitään punaisella. Tavoitteena on, että punaisia päiviä kertyisi vuodelle nolla – tai ainakin mahdollisimman vähän.


Kun tapaturmaton jakso on kestänyt yli kuusi kuukautta, tiimille on luvassa palkinto. Lisätietoa esimieheltäsi tai ttt.info@iss.fi.