Työsuojeluviikolla voidaan hyvin

Työsuojeluviikolla voidaan hyvin

Euroopan työsuojeluviikko on hyvässä vauhdissa. Sen kunniaksi ISS Palveluissa vietetään huomenna keskiviikkona hyvinvointiaamua. Aamun ohjelma videoidaan kaikkiin ISS:n toimipisteisiin tule kuulolle ja jumppaa VoimISSa-treeni seiväshyppääjä Minna Nikkasen johdolla!

Parhaillaan käynnissä olevalla Euroopan työsuojeluviikolla keskitytään terveelliseen työhön elämän eri vaiheissa ja kestävän työuran tärkeyteen. ISS Palveluiden johtajat jalkautuvat viikolla turvakierroksille asiakaskohteisiin, joissa he käyvät henkilöstön kanssa läpi jo kohdattuja vaaratilanteita ja ajatuksia siitä, miten työturvallisuutta voi kohteessa kehittää.

Viikon kohokohtiin ISS Palveluissa kuuluu myös huomenna keskiviikkona vietettävä työhyvinvointiaamu, joka videoidaan Ultimeksen päätoimitiloista kaikkiin ISS:n toimipisteisiin. Aamun avaa toimitusjohtaja Jukka Jäämaa kello 8:30. Hän muistuttaa muun muassa siitä talvella korostuvasta tosiasiasta, että liukastuminen on suurin syy tapaturmiin – muistetaan siis ennakoida ja ryhtyä ajoissa toimenpiteisiin.

Hyvinvointiaamussa puhuvat myös eläkevakuutusyhtiö Varman työhyvinvointipäällikkö Jyri Juusti sekä seiväshyppääjä Minna Nikkanen, joka vetää lopuksi VoimISSa-treenin. Muistathan, että VoimISSa-treenin voi katsoa koska tahansa töISSä-lehdestä.