Nyt on vuoden viimeisten Omenoiden aika!

Nyt on vuoden viimeisten Omenoiden aika!

Omena-ohjelman loppukiri on nyt käynnissä. Vielä ehdit joulukuun ajan ehdottaa omaa ehdokastasi liiketoimintayksikkösi kuukausivoittajaksi. Liiketoimintayksiköiden vuoden voittajat ja samalla koko ISS:n Omena-voittaja palkitaan alkuvuodesta.

Omena-ohjelmassa palkitaan ISS:läisiä, jotka ovat oivaltaneet oman työnsä merkityksellisyyden – sen, miten omalla osaamisellaan voi auttaa asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa. Omena-palkintoa voi ehdottaa ISS:n työntekijälle kuka tahansa: työkaveri, esimies tai asiakas.

Mainio esimerkki on viime kuun voittaja Palvelut ja kauppa -yksiköstä: Salossa Orionin lääkepakkaamon varaston siivouspalveluista vastaava Tarja Lietzen sai asiakkaan henkilökunnalta peräti 11 Omena-ehdotusta. Tarja työskentelee vaativassa työympäristössä ja tarvitsee työssään erinomaista ammattitaitoa, tilanneherkkyyttä ja kommunikointia asiakkaan henkilökunnan kanssa. Ehdotuksissa kuvataan Tarjan tapaa tehdä töitä muun muassa näin:

  • "työssään tarkka ja ahkera"
  • "huomaa tärkeitä työturvallisuuteen liittyviä asioita"
  • "tilat ovat aina siistit"
  • "huomaavainen muita kohtaan, avulias ja iloinen"
  • "aina hyvää yhteistyötä ja joustavuutta ahtaassa ja hektisessä työympäristössä"
  • "SIISTEIN VARASTO IKINÄ"

Tarjan esimies Saara Vaaramaa kertoo olevansa erittäin ylpeä Tarjan ammattimaisesta tavasta tehdä töitä ja sitoutumisesta asiakkaan toimintaan.

– Lääketeollisuuden auditoinneissakin on erikoismainintana ollut varaston siisteys, laatu on joka päivä erinomaisella tasolla. Tarjan työpanos antaa positiivisen kuvan ISS Palveluiden laadukkaasta siivouspalvelusta niin asiakkaalle kuin vierailijoille, Saara sanoo.

Tarja palkittiin liiketoimintayksikön kuukausittaisella Omena-palkinnolla ja voittoa juhlistettiin kakkukahveilla. Tilaisuuteen osallistuivat asiakkaalta paikallinen yhteyshenkilö, koko varaston henkilökunta sekä ISS:n työntekijät. Asiakaskin oli mukavasti sujuneeseen tilaisuuteen tyytyväinen ja piti hienona asiana, että ISS palkitsee hyviä työntekijöitä.