Nyt on aika katsoa työympäristöä "turvallisuuslasit" silmillä! Kannustimena 500 euron lahjakortti

Nyt on aika katsoa työympäristöä "turvallisuuslasit" silmillä! Kannustimena 500 euron lahjakortti

Tapaturmariskien tunnistaminen, turvallisuushavaintojen tekeminen ja korjaavista, riskit poistavista toimenpiteistä huolehtiminen on paras keino torjua tapaturmia ennakolta. Turvallisuushavaintoja kannattaa tehdä aina ja varsinkin nyt: elo–syyskuun aikana korjaavaan toimenpiteeseen johtaneen havainnon tehneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti.

Haluamme, että jokainen ISS:läinen palaa töistä terveenä kotiin joka päivä, aina eläkeikään saakka. Sen vuoksi kannustamme jatkuvasti turvallisuushavaintojen tekemiseen.

Pysähdy siis miettimään, mikä on työtehtävässäsi suurin tapaturmariski. Tee tapaturmariskistä turvallisuushavainto esimerkiksi soittamalla ISS tilannekeskukseen (02051 59000), antamalla turvallisuushavaintokuponki esimiehellesi tai lähettämällä havainto sähköisesti intran etusivun pikalinkin kautta TTT-järjestelmään. Ja mikä tärkeintä, tehkää työpaikalla korjaavat toimenpiteet havaitun turvallisuusriskin poistamiseksi.

Paras palkinto turvallisuushavainnoissa on turvallinen työympäristö. Alkaneen syksyn aikana palkitsemme aktiiviset havainnoijat myös kampanjalla, jossa elo–syyskuun aikana korjaavaan toimenpiteeseen johtaneen havainnon tehneiden kesken arvotaan 500 euron* lahjakortti!

Yhteinen tavoitteemme vuodelle 2016 on, että jokainen ISS:läinen tekee 4 turvallisuushavaintoa. Montako havaintoa sinä olet tehnyt tähän mennessä? Kolmasosa vuodesta on vielä jäljellä – laita siis "turvallisuuslasit" silmille ja havainnoi työympäristöäsi turvallisuusnäkökulmasta.

*Palkinto on veronalaista tuloa.