Trainee-ohjelman oppeja: Mitä Ainokaisalle ja Meerille kuuluu nyt?

Trainee-ohjelman oppeja: Mitä Ainokaisalle ja Meerille kuuluu nyt?

ISS:n Trainee-ohjelma oli Ainokaisa Kostamolle ja Meeri Kivimäelle huikea matka. Mitä ohjelma antoi ja minne he ovat asettuneet työrintamalla?

ISS Palvelut käynnistää syksyllä 2016 ISS Global Management Trainee -ohjelman. Se on tarkoitettu akateemisen tutkinnon vastikään suorittaneille nuorille, joilla on intoa lähteä vauhdikkaasti kasvamaan palveluliiketoiminnan ammattilaisiksi. Mukana on 30 ISS-maata ja globaalisti ohjelmaan valitaan lähes 60 valmennettavaa.

Trainee-ohjelman vuosina 2014–2015 suorittaneet Ainokaisa Kostamo ja Meeri Kivimäki kertovat nyt, mitä ohjelma opetti heille.

Ainokaisa Kostamo (vas.) ja Meeri Kivimäki.
Ainokaisa Kostamo (vas.) ja Meeri Kivimäki.

”Sain enemmän kuin olisin voinut unelmoida”

Kivimäen ja Kostamon puheessa pulppuaa innostus, kun he käyvät läpi omia kokemuksiaan.

– Sain enemmän ohjelmalta, kuin olisin voinut unelmoida. Ymmärrys ISS:stä ja henkilöstöstä kasvoi strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla. Mahtavaa, että päästiin itse tekemään palvelutyötä. Koen sen tärkeänä asiana johtamisen kannalta, Kivimäki pohtii.

– Erityisen antoisina pidin ohjelmaan kuuluvia jaksoja työntekijöidemme arjessa käytännön palvelutyössä. Arvostukseni erityisesti siivous- ja kiinteistöhuollon työtä kohtaan kasvoi valtavasti, Kostamo komppaa.

Vaativassa IT-sektorin asiakkuudessa tätä nykyä työskentelevä Kostamo kehuu ohjelmassa saatavaa valmennusta, kuinka se tukee henkilökohtaista kasvua ja itsetuntemuksen kehittymistä. Molemmat arvostavat kansainvälistä kokemustaan.

– Yksi tähtihetkistä oli, kun pääsin tekemään projektitöitä Lontoossa globaalissa asiakkuudessa. Kaiken kaikkiaan koen oppineeni valtavasti ohjelman aikana. Nyt teen töitä mahtavan pohjoismaisen tiimin ja mukavan asiakkaan kanssa. Niin monesti olen hymy huulilla töissä, ja olen tosi onnellinen tällä hetkellä, Kivimäki hehkuttaa.

Lue lisää Trainee-ohjelman kansainvälisiltä sivuilta:
http://www.trainee.issworld.com/

ISS.fi: ISS Global Management Trainee -ohjelma on reitti innostaviin palveluliiketoiminnan tehtäviin!