Tervetuloa, TöISSä-digilehden lukija

Tervetuloa, TöISSä-digilehden lukija

Näytölläsi komeilee uusi digitaalinen TöISSä-henkilöstölehti.

Ensimmäinen TöISSä-nimellä ilmestynyt henkilöstölehtemme painettiin maaliskuussa 2011. Viidessä vuodessa maailma on digitalisoitunut vauhdilla ja niin teki myös lehtemme. Nyt voit selata TöISSÄ-digilehteä missä ja milloin vain – läppärillä, älypuhelimella tai tabletilla. Näppäilet vain selaimeen osoitteen toissa.iss.fi.

TöISSä-digilehdessä julkaistaan viikoittain tuoreita ja hyödyllisiä juttuja, ISS-uutisia, tarinoita töistä ja työyhteisön ihmisistä. Joko luit, mikä sai vuoden vaihteessa eläkkeelle siirtyneen Marja Salmelinin viihtymään samassa työpaikassa 40 vuotta? Entä oletko jo osallistunut kisaan, jossa voit lähettää terveisiä työkavereille? Käy lukemassa myös 10 vinkkiä, miten pysyt terveenä flunssakaudella.

Digitaalisuudessa on sekin etu, että voit vaikuttaa omaan henkilöstölehteesi entistä helpommin. Voit jakaa juttuja someen, lähettää palautetta ja osallistua nettikisoihin. Kuulisimme mielellämme juttuvinkkejä tarinan arvoisista ihmisistä ja ilmiöistä.

Tervetuloa jatkuvasti päivittyvälle lukumatkalle!

Miia Eloranta
Viestintä- ja markkinointijohtaja

PS. Emme kuitenkaan hylkää painettua lehteä, vaan saat sellaisen kotiisi edelleen kahdesti vuodessa. Lisäksi saat tiedotteen palkkanauhan mukana joka toinen kuukausi.