Terveisiä töistä -kisa on ratkennut!

Terveisiä töistä -kisa on ratkennut!

Järjestimme TöISSä-digilehden lanseerauksen kunniaksi kilpailun, jossa pyysimme teiltä lukijoilta työterveisiä ja juttuvinkkejä. Kiitos kaikille osallistuneille!

Arvoimme osallistuneiden joukosta yhdeksän voittajaa, joille lähetetään palkinnot postitse toukokuun aikana:

Lahjakorteilla (42 euroa) kiitämme Harri Ruusuvuorta, Sirpa Rantahäliä ja Kirsi Koivusta. Kiinteistön ylläpitopalveluissa työskentelevä Harri lähetti "aivan mahtavat kiitokset ja terveiset Otaniemen kampuksen porukoille. On ilo ja kunnia työskennellä täyspäisten ja maalaisjärjellä toimivien ihmisten kanssa. Työyhteisö, joka on toiminut jo "liitukaudelta lähtien" toimii edelleen ja jatkossa."

ISS Security Oy:n Sirpa kiitti "maailman mahtavinta ISS:n työporukkaa Kastellin monitoimitalossa. Koko porukka, keittiö-, siivous- ja virastomestarihenkilökunta, vetää yhtä köyttä, on ilo työskennellä kanssanne! :)"

Työsuojeluvaltuutettu Kirsi Turusta puolestaan lähetti terveiset "kaikille palveluohjaajille, jotka toimivat esimiehen apuna, organisoivat palvelualueen töitä, sijaistavat lomia ja sairauslomia eli tekevät lähes kaikkea mahdollista ja ovat työssään ammattitaitoisia! Pitäkää huolta myös itsestänne :)"

Lisäksi arvoimme muutaman lisäpalkinnon:

– Kaksi kappaletta elokuvalippuja lähtee Nadezda Petrovalle Helsinkiin ja Henri Westmanille Ouluun.
– Urheilukassi postitetaan Annukka Roviolle.
– ISS-T-paidat menevät Alpo Tuomaiselle, Ebba Luomalalle ja Leena Kytöharjulle.