Riemukas joulutervehdys Pohjois-Suomesta!

Riemukas joulutervehdys Pohjois-Suomesta!

ISS:n oma Joulupukin kuuma linja välittää ISS:läisten jouluterveisiä ympäri Suomen. Järjestyksessä toiset jouluterveiset tulevat Suomen pohjoisemmista osista: Lapista ja Pohjois-Pohjanmaalta!

Pohjoisessa talvi on jo pitkällä – maa on lumen peitossa, pakkanen paukkuu ja tontuilla on jouluvalmisteluissaan kova kiire. Kiire meinaa tulla myös pohjoisen ISS:läisille, mutta onnistuimme saamaan jouluisia terveisiä kolmelta eri paikkakunnalta.

Oulusta pirteän joulutervehdyksen lähettää Eija yhdessä eri puolilla kaupunkia työskentelevien tiimiläistensä Dianan, Outin ja Sinikan kanssa.

”Riemukasta joulun aikaa, muistathan levätä ja antaa aikaa lähimmäisillesi!”, he toivottavat. ”Me muistamme työkavereita joulun alla antamalla toisillemme pienet lahjapaketit. Kokoonnumme myös tiimikohtaisesti juhlimaan joulun lähestymistä!”

Kuusamossa työkavereita muistetaan jouluna tekniikan välityksellä. Tätä emme ihmettele – itäisten tunturien keskellä on taatusti käytännöllisempää lähettää viestejä, kuin kulkea hyisessä pakkasilmassa ulko-ovelle saakka!

”Hyvää joulua Kiutakönkäältä, Kuusamosta!”, toivottelee meille Jukka. ”Täällä lähetämme hyvän joulun toivotukset työkavereille WhatsApp-sovelluksen välityksellä.”

Rovaniemellä rekrytoinnin parissa työskentelevä Hanna haluaa toivottaa rauhallista joulua jokaiselle, mutta erityisesti yhdelle tietylle kollegalleen.

”Ihanaa, rentouttavaa, piparin tuoksuista ja etenkin kiireetöntä joulunaikaa kollegoille ja kaikille ISS:läisille ympäri Suomen!”, hän kirjoittaa. ”Erityinen kiitos huippuihanalle kollegalleni Riinalle Tampereelle, joka piparin tuoksun jälkeen jää odottelemaan vauvan tuoksuista uutta vuotta. <3”

Joulutervehdykset kulkevat myös Joulupukin kotikaupungissa sähköistä tietä: ”Meidän tiimissämme työkavereita muistetaan jouluisin viestein. Joskus saatamme myös hankkia toisillemme pienet lahjat!”, Hanna kertoo.

Ensi viikolla vuorossa ovat läntisestä Suomesta tulleet jouluterveiset – pidetään linjat kuumana!