Ravintola-alan Oscar-gaala lähestyy: annetaan ISS:n ammattilaisille tunnustusta

Ravintola-alan Oscar-gaala lähestyy: annetaan ISS:n ammattilaisille tunnustusta

Ensi vuoden alussa, 30. tammikuuta jaetaan vuosittaiset PRO-palkinnot horeca-alan ammattilaisille. Palkintoja jaetaan 15 eri kategoriassa. Meillä ISS:läisillä on 14. lokakuuta asti aikaa ehdottaa omia ammattilaisiamme palkittaviksi. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat finaaliin pääsyn.

Hyviä perusteita ehdokasasetteluun ovat muun muassa ammattitaito, intohimoinen ote työssä, positiivinen asenne, asiakaspalvelutaidot, erinomainen tilannetaju ja hyvän työilmapiirin ylläpito. PRO-finalisteille on luvassa näkyvyyttä eri kanavissa loppuvuodesta ja ennen gaalaa. Ehdokkuus ruokkii positiivisella tavalla myös ISS Palveluiden työnantajamielikuvaa.

Olemme valinneet ISS Ravintolapalveluista neljä nämä kriteerit erinomaisesti täyttävää ammattilaista eri sarjoihin. Nyt meidän kaikkien tehtävänä on käydä äänestämässä heitä finaaliin! Ehdokkaamme ovat:

Milla Westerlund sarjassa Ravintolapäällikkö – Ravintola Campus Food Market, Nordean pääkonttori, Helsinki

Millan kirkkain saavutus on ollut laitosmaisen ruokalan muuttaminen ravintolaelämykseksi, joka vetää vertoja maailman metropolien ravintolakulttuurille. Milla on monilahjakkuus siinä, miten pienillä asioilla voi luoda hyvää ympärilleen. Hän surffaa trendien aallonharjalla ja uskaltaa heittäytyä kaikkeen sataprosenttisella panoksella. Milla hurmaa asiakkaat ja yhteistyökumppanit hersyvällä huumorillaan ja rohkeilla ideoillaan. Hän kohtaa satoja asiakkaita päivittäin, mutta jokainen kohtaaminen on oma yksilöllinen hetkensä. Henkilökunta luottaa Millaan, jolla on pitkä ja vahva kokemus ravintola-alalta. Hän on esimiehenä reilu, inspiroiva ja aina tiimiläistensä apuna.

Terhi Paldan sarjassa Ammattikeittiön tuotekehittäjä – ISS Palvelut, Service Excellence

Suomalainen, vastuullinen ruoka on lähellä Terhin sydäntä. Erinomaisten verkostojensa ansiosta hän tuntee tämän päivän asiakkaiden kiinnostuksen kohteet ja on ajan hermolla uusia reseptejä ja tuotteita suunnitellessaan. Terhi osallistuu usein asiakastilaisuuksiin uusien tuotteiden tai ruokateemojen edustajana, ja hänellä on ihanan mukaansatempaava tapa kertoa ruokatuotteista. Terhi on innostanut ja tsempannut työntekijöitä ja esimiehiä vuosien ajan, ja hänen työstään paistaa vilpitön omistautuminen ja vankka ammattitaito. On kyse lounasasiakkuudesta tai vaativasta edustustilaisuudesta, Terhi on aina valmis auttamaan.

Katariina Silvo sarjassa Kahvilan työntekijä – Cafe Visio, Danske Bankin pääkonttori, Helsinki

Katariinan iloisesta olemuksesta säteilee ystävällinen palveluasenne, ja positiivista palautetta sateleekin jatkuvasti niin asiakkailta kuin kollegoilta. Katariinalla on sydän paikallaan, hän tuntee ja tietää asiakkaiden tarpeet ja tuo hymyllään asiakkaan kahvihetkeen auringonpaistetta. Katariinalla on erinomainen tilannetaju ja kyky kohdata asiakas yksilönä; erinomainen palvelukokemus on koko hänen tekemisensä ydin. Katariina hoitaa ja kehittää kahvilaa ammattimaisin ottein, ja kahvila saikin viime vuoden Happy or Not -tuloksissa arvosanan 98.

Pasi Kujala sarjassa Ammattikeittiön päällikkö – Hatanpään koulun keskuskeittiö, Tampere

Pasi on rauhallisen jämäkkä ja sitoutunut ammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun hankalissakaan tilanteissa. Hän antaa työlle täyden panoksensa, hallitsee isot kokonaisuudet ja ymmärtää tulosvastuun merkityksen. Pasi seuraa tarkasti aikaansa ja kehittää ja parantaa sen myötä myös oman keittiönsä toimintaa. Pasi on perusteellinen ja kärsivällinen perehdyttäjä sekä huumorintajuinen ja rehti työkaveri, joka hyppää tarvittaessa reilusti myös kauhan varteen.

Pääset äänestämään osoitteessa https://propalkinnot.fi/ehdota/. Valitse ensin pudotusvalikosta oikea sarja ja kirjoita sitten ehdokkaamme nimi, työpaikka ja paikkakunta. Kaikki nämä tiedot löydät yllä olevista esittelyistä. Kirjoita perustelut, miksi juuri Milla, Terhi, Katariina tai Pasi ansaitsee finaalipaikkansa ja "Oscarinsa". Voit hyödyntää yllä olevia perusteluita, omin sanoin.

Äänestysaika päättyy 14.10.