Ravintola-alan Oscar-gaala lähestyy: annetaan ISS:n ammattilaisille tunnustusta

Ravintola-alan Oscar-gaala lähestyy: annetaan ISS:n ammattilaisille tunnustusta

Tammikuun 25. päivänä jaetaan vuosittaiset PRO-palkinnot horeca-alan ammattilaisille. Nyt meillä on 15.10. asti aikaa ehdottaa omia ammattilaisiamme palkittaviksi. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat finaaliin pääsijät.

"Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto", sanotaan PRO-gaalan sivuilla.

Olemme valinneet ISS Ruokailupalveluista kolme nämä kriteerit erinomaisesti täyttävää ammattilaista eri sarjoihin. Nyt meidän tehtävämme on käydä äänestämässä heitä! Ehdokkaamme ovat:

Elle Ennok sarjassa Ravintolan asiakaspalvelija – Ultimes Business Garden

Elle ottaa kaikki asiakkaat vastaan hymyllä tervehtien. Palvelee asiakkaitaan heitä kuunnellen ja sopivina hetkinä iloisesti jututtaen. Elle ottaa työtoverinsa aina huomioon ja saa muut ympärillään hyvälle tuulelle. Elle on työssään nöyrä, muttei turhia nöyristele. Ellen asiakaspalvelussa ei kiire näy, vaan hän palvelee kiireessäkin tyynenrauhallisesti. Jos asiakkailla on erityistoiveita Elle, pyrkii aina ne mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Tommy Sundfors sarjassa Ammattikeittiön kokki – Ravintola Kuura, Niittykumpu, Espoo

Tommy on aina valmis antamaan kaikkensa ja tekemään asiakkaansa tyytyväisiksi. Tommy ei pelkää astua ulos keittiöstään ja esitellä ruokaansa sen takana ylpeästi seissen. Hän on kekseliäs, intohimoinen, organisointikykyinen, nopea ja huolellinen. Tommy jatkuvasti kehittää työtään ja omaa ammattitaitoaan. Tommy on loistava tiimipelaaja ja erittäin hyvin toteuttaa annettuja raameja. Tommy tekee työnsä tehokkaasti ja tuloksellisesti, laatua unohtamatta.

Eerik Hänninen sarjassa Ammattikeittiön päällikkö – Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Eerikillä on hyvä asenne työhönsä ja hän hoitaa työnsä pilke silmä kulmassa. Hän pitää huolta asiakkaistaan ja henkilökunnastaan, sekä auttaa tarvittaessa muita toimipisteitä omalla työpanoksellaan. Eerik tulee mielellään asiakkaiden pariin ja opastaa pienimpiäkin asiakkaitamme, lapsia, ruokasalissa. Eerik organisoi ja johtaa keittiötään tuloksellisesti, mutta asiakaskokemus edellä.

Pääset äänestämään menemällä osoitteeseen https://propalkinnot.fi/ehdota/. Valitse ensin pudotusvalikosta oikea sarja ja kirjoita sitten ehdokkaamme nimi, työpaikka ja paikkakunta. Kaikki nämä tiedot löydät yllä olevista esittelyistä. Kirjoita perustelut, miksi juuri Elle, Tommy tai Eerik ansaitsee "Oscarinsa". Voit hyödyntää yllä olevia perusteluita, omin sanoin.

Äänestysaika päättyy 15.10.