Rauhallista joulua Keski-Suomesta ja Savosta

Rauhallista joulua Keski-Suomesta ja Savosta

ISS:n oma Joulupukin kuuma linja välittää ISS:läisten jouluterveisiä ympäri Suomen. Neljännet – ja viimeiset – hyvän mielen terveiset tulevat näin aatonaattona Keski-Suomesta ja Savosta.

Joulu on jo melkein täällä: joululaulut soivat, viimeisiä lahjoja kääritään, jouluherkkuja valmistellaan ja mielikin on kepeän odottavainen. Olemme jälleen saaneet ilahduttavia jouluterveisiä, tällä kertaa Jyväskylästä, Kuopiosta ja Pieksämäeltä.

Jyväskylästä joulutervehdyksen on lähettänyt Tuula, joka työskentelee Field Sales -tiimissä.

”Iloista ja rauhallista joulua mahtaville työkavereille koko Suomessa, ja onnistumisia tulevaan vuoteen 2020”, hän kirjoittaa. ”On ilo työskennellä kanssanne!”

Tuulan työporukassa omia tiimiläisiä muistetaan mutkattomasti hyvän joulun toivotuksilla. Mitäpä muuta sitä kaipaisikaan – aina eivät ole paketit tarpeen, sillä jo pelkkä jouluntoivotus lämmittää.

Terveisiä lähetettiin ISS:n omalle Joulupukin kuumalle linjalle Keski-Suomen lisäksi myös Savosta. Kuopiossa työskentelevä Johanna ja hänen tiiminsä toivottavat joulun aikana toisilleen ja kollegoille ympäri maan oikein hyvää joulumieltä.

”Ihanaa joulun aikaa kaikille ISS:n tontuille! Muistakaamme toisiamme jouluna, hyvää mieltä toivottaen.”

Helena Pieksämäeltä toivoo kollegoilleen mahdollisuutta rauhoittumiseen jouluna.

”Oikein rauhaisaa joulun aikaa ihan jokaiselle ISS:läiselle”, toivottaa hän ytimekkäästi.

Rauhoitathan sinäkin mielesi jouluna edes toviksi, vaikkapa lämpimän glögijuoman äärellä. Kiitos kuluneesta vuodesta, mukavaa joulua ja iloista mieltä uuteen vuoteen 2020!