Siirry suoraan sisältöön
Pyöräytä pääsiäiseksi mangopashaa PRO-finalistien opeilla

Mitä jälkiruokaa sitä tarjoilisi pääsiäispöydässä? Kaksi PRO-finaaliin päässyttä ISS:n ammattilaista näyttää, miten valmistat herkullisen ja helpon mangopasharahkan.

ISS saa olla ylpeä työntekijöistään, sillä huhtikuussa horeca-alan ammattilaisille tunnustusta jakavassa PRO-gaalassa jännittää kaksi oman talon ammattilaista: kahvilatyöntekijä Pia Åkerblom on finaalissa sarjassa kahvilan työntekijä ja keittiömestari Jyri Saarinen sarjassa ammattikeittiön päällikkö.

Pyysimme Åkerblomia ja Saarista jakamaan helpon ja herkullisen, pääsiäiseen sopivan jälkiruokareseptin. Kuohkeaa pasharahkaa maustavat mango ja rusinat, ja viimeisen silauksen antavat paahdetut mantelilastut.

Nappaa alta talteen mangolla maustetun pasharahkan resepti. Valmistukseen voit katsoa mallia suoraan PRO-finalisteilta alla olevalta videolta!

Mangolla maustettu pasharahka

10 annosta

0,5 l vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

0,5 l maitorahkaa

2,5 dl mangopyrettä

50 g rusinoita

50 g sokeria

30 g mantelilastuja

Hienonna rusinoita hieman pienemmäksi ja liota niitä hetki mangososeessa. Vaahdota vaniljakastike kuohkeaksi ja sekoita joukkoon maitorahka.

Lisää rusinainen sose sitten rahkaseoksen joukkoon. Mausta oman maun mukaan sokerilla ja tarkista makeus.

Paahda lopuksi mantelilastuja kevyesti pannulla. Koristele pasharahkan pinta mantelilastuilla ennen tarjoilua.

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!