Pride-viikon terveiset henkilöstöjohtaja Sari Suono-Rasehornilta

Pride-viikon terveiset henkilöstöjohtaja Sari Suono-Rasehornilta

”On huvittavaa edes ajatella, että sukupuolella olisi jotain väliä rakkaudessa sen enempää kuin työelämässä.

Minulle tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat olleet tärkeitä aina – lapsuudesta lähtien. Syvemmin ja merkityksellisemmin ymmärsin näiden asioiden tärkeyden viimeistään oikeustieteellisen koulutukseni kautta. Vapaus rakastaa ja tehdä työtä kuuluvat kaikille!

Olen ylpeä siitä, että edustan yritystä, joka pelkästään Suomessa työllistää ihmisiä 75 eri kansallisuudesta, jossa on töissä niin alle 25-vuotiaita kuin yli 64-vuotiaita ja tasaisesti kaiken ikäisiä siltä väliltä. Sukupuolijakaumamme ei ole ihan tasainen: naisia meistä on 60 %.

Helsingissä vietetty Pride-viikko huipentuu lauantain kulkueeseen. Meillä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat läsnä 365 päivää vuodessa.”

– Sari Suono-Rasehorn, henkilöstöjohtaja, ISS Suomi

***

”It’s odd to even think that gender would have significance in love or working life.

For me equality and human rights have always been important – ever since I was a child. Deeper understanding and importance was gained through my legal studies. The freedom to love and work belongs to everybody!

I’m proud to work in a company that in Finland alone represents 75 different nationalities, ranging in age from 16 to over 64. Our gender distribution is not entirely balanced as over 60% of us are women.

Helsinki Pride Week culminates with the parade on Saturday. For us, however, equality and parity are present 365 days a year."

– Sari Suono-Rasehorn, Chief People & Culture Officer, ISS Finland