Onnea ja tsemppiä Eerik ja Elle – ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina!

Onnea ja tsemppiä Eerik ja Elle – ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina!

Tammikuun 25. päivänä vietetään horeca-alan Oscar-gaalaa. Wanha Satama Helsingissä täyttyy tuolloin hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisista, jotka kokoontuvat juhlistamaan PRO-palkintojen saajia.

PRO-palkittavien tärkein ominaisuus on asenne. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, mutta kaikkia palkittavia yhdistää vankan osaamisen lisäksi energinen ja aurinkoinen asenne.

Tänä vuonna finalisteina on kaksi ISS:läistä!

Eerik Hänninen sarjassa Ammattikeittiön päällikkö

Kastellin monitoimitalossa Oulussa työskentelevä Eerik vastaa muun muassa ruokalistojen suunnittelusta ja laadun tarkkailusta. Hän pitää huolen siitä, että keittiö toimii päivittäin suunnitelman mukaisesti ja että niin asiakkaat kuin henkilökuntakin ovat tyytyväisiä. Kierrätys ja jätemäärän hallinta ovat Kastellin monitoimitalon toiminnassa tärkeitä.

Käy kannustamssa Eerikiä PRO-gaalan sivuilla! https://propalkinnot.fi/finalistit/eerik-hanninen/

Elle Ennok sarjassa Ammattikeittiön työntekijä

ISS:n päätoimipaikassa Ultimes Business Gardenissa työskentelevän Ellen työnkuvaan kuuluvat ensiluokkaisen asiakaspalvelun lisäksi muun muassa kokous- ja edustustarjoilut, tuotteiden esillelaitto ja työtilojen siisteyden ylläpito."Työni suola on loistava tiimimme, jossa me kaikki autamme toisiamme", Elle sanoo.

Käy kannustamassa Elleä PRO-gaalan sivuilla! https://propalkinnot.fi/finalistit/elle-ennok/