MyLearning

MyLearning

Tervetuloa koulutuspolulle!

ISS Suomi on ottanut käyttöön koko konsernillemme yhteisen koulutusjärjestelmän, MyLearningin.

Kirjaudu omalle koulutuspolullesi tästä!


Tunnuksen saat esimieheltäsi ja samalla tunnuksella pääset myös uuteen LuurISSa*-sovellukseen, joka löytyy Google Play -kaupasta.

MyLearningissä voit

  • ilmoittautua koulutuksiin
  • opiskella ISS:n verkkokoulutuksia
  • tarkastaa oman koulutushistoriasi.

Kaikki koulutuksemme löytyvät nyt samasta paikasta, oli kyseessä sitten verkko- tai luokkahuonekurssi. MyLearning ei vaadi ISS:n verkkoa toimiakseen ja se toimii myös mobiilisti.

Osa koulutuksista kiinnitetään valmiiksi tietyssä roolissa toimivien profiiliin kuuluviksi ja jokainen voi lisätä uusia kursseja vapaasta koulutustarjonnasta oman mielenkiinnon mukaan. Muistathan kuitenkin sopia luokkahuonekoulutuksiin osallistumisesta esimiehesi kanssa.

Esimiehen kannalta MyLearning helpottaa tiimin koulutustilanteen seuraamista. Jos tiimiläiseltä on vaikkapa ensiapu- tai turvallisuuskortti vanhenemassa, esimies voi vinkata asiasta ja helpottaa näin työntekijän arkea.

MyLearningiä ja sen kautta tarjottavia koulutuksia kehitetään jatkuvasti, joten sovelluksessa kannattaa aina välillä käydä tarkistamassa uusin tilanne!*LuurISSa on sovellus, jolla turvallisuushavaintojen tekeminen onnistuu mobiilisti. Kerromme tästä lisää töISSä-digissä huhtikuun aikana. Jo sitä ennen kuulet sovelluksesta esimieheltäsi.