Mukana jokaisessa päivässä

Mukana jokaisessa päivässä

ISS:llä on merkittävä rooli tuhansien ihmisten arjessa. Koska viimeksi huomasit ISS:läisen vaikutuksen oman päiväsi sujuvuuteen?

ISS vaikuttaa tuhansien suomalaisten arjen sujuvuuteen ja turvallisuuteen. Kädenjälkemme näkyy useassa paikassa, vaikkei siihen usein tule kiinnittäneeksi huomiota.

Oletpa työmatkalainen, päiväkotilapsi tai vieraaseen rakennukseen astuva ihminen, tarkkaile seuraavalla kerralla näitä neljää tärkeää aluetta, joilla läsnäolomme näkyy.

1. Selvisitkö tänään kuivin jaloin ja liukastumatta työpaikallesi?

Me huolehdimme, että sinun on turvallista tulla töihin – oli sää mikä tahansa.

ISS:n kiinteistöhuolto valvoo ja varmistaa, että kiinteistö ja sen ulkoalueet ovat jatkuvasti kunnossa. Ennakoimme riskit, ja huolehdimme kiinteistöjen päivittäisestä toimivuudesta, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.

2. Oletko miettinyt millaista työpaikallasi olisi, jos kukaan ei huolehtisi sen siisteydestä?

Siivouksella on paitsi tärkeä rooli viihtyvyyden luomisessa, myös merkittävä tehtävä sairauksien ja epidemioiden etenemisen ehkäisemisessä. Me pidämme huolen, että kiinteistössänne siivotaan tehokkaasti ja turvallisesti.

ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä, luotettavasti. Ylläpito- ja erikoissiivouskohteidemme skaala on laaja: siivoamme esimerkiksi erilaisia julkishallinnon kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja ja virastoja, kauppakeskuksia ja toimistoja sekä vaativia teollisuuden asiakaskohteita tehtaista laboratorioihin.

3. Miltä tuntuisi asioida rakennuksessa, josta kukaan ei pidä huolta?

Me toivotamme sinut tervetulleeksi tänäänkin, ja olemme käytettävissä, kun tarvitset apua.

ISS huolehtii asiakkaidensa kiinteistöjen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Ammattitaitoinen aulapalveluhenkilöstömme opastaa yrityksen tiloissa liikkuvia, huolehtii vieraiden lämpimästä vastaanotosta ja neuvonnasta ja välittää tiedon vieraan saapumisesta vastaanottajalle.

4. Mitä jos lapsesi ei saisi päivän aikana lämmintä ruokaa?

ISS huolehtii, että tuhannet päiväkotilapset saavat monipuolista ja terveellistä ruokaa tänäänkin.

Tarjoamme laadukkaita ravintolapalveluita, sydämellisesti. Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat ruoat aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Päiväkotien ja koulujen lapset saavat tarvitsemaansa monipuolista ja terveellistä ruokaa, mausta tinkimättä.

Tutustu ISS:n monipuoliseen palvelutarjontaan