Minun johtamisoppini -gallup

Toimitko ISS:llä johtajana tai esimiehenä? Johdatko päivittäin omaa työtäsi? Oletko oivaltanut muiden tai itsesi johtamisesta jotain, mistä joku toinenkin ISS:läinen voisi hyötyä? Vastaa kyselyyn ja laita parhaat johtamisoppisi jakoon!

Hyvällä johtamisella haluamme ISS:llä varmistaa, että jokainen tietää omalle työtehtävälleen asetetut odotukset ja tavoitteet. Itsensä johtaminen taas on tärkeä taito paitsi työelämässä, myös arjessa. Jokainen työntekijä voi hyvällä itsensä johtamisella vaikuttaa osaamiseensa ja jaksamiseensa.

Keräämme nyt ajatuksia johtamisesta sekä työntekijä- että esimiestasolta – niin muiden johtamisesta kuin oman työn johtamisestakin. Koostamme vastauksista jutun Töissä-digiin, jotta saamme jaettua hyviä oppeja ja arvokkaita oivalluksia muillekin ISS:läisille.

Kerro siis meille omat johtamisoppisi niin varmistetaan, että ne jalkautuvat jokaisen käyttöön! Voit vastata kyselyyn halutessasi myös nimettömänä tai vain niihin osioihin, jotka koet omaksesi. Toivomme toki mahdollisimman kattavia vastauksia, ja mielellämme yhdistämme tärkeän oivalluksesi juuri sinuun!