Lukijakyselyn vastauksilla oikeaan suuntaan ja entistä paremmaksi

TöISSä-digilehden lukijakyselyyn tuli kymmeniä vastauksia. Lue, millaista palautetta saimme sekä minkälaisia juttuaiheita lukijamme toivoivat.

Helmikuussa kysyimme, mikä saa teidät lukijat palaamaan töISSä-digilehden juttujen pariin ja millaisia sisältöjä kaipaisitte vielä lisää. Saimme lukijakyselyyn useita kymmeniä vastauksia. Vastauksista selvisi, että lehteä luetaan melko ahkerasti – suuri osa löytää lehden pariin joko viikoittain tai pari kertaa kuukaudessa.

Kysyimme myös, kuinka mielenkiintoisia artikkelit ovat asteikolla 1–5. Enemmistö vastaajista kertoi kiinnostavuuden olevan luokkaa 3–4. Suunta on siis hyvä! Koostimme alle kyselyn vastauksissa selkeimmin nousseet toiveet.

  1. Monelle mieleen olivat jääneet erityisesti ISS:n työntekijöistä kertovat, ihmisläheiset jutut. Yli puolet vastaajista kertoikin haluavansa lukea vielä useammin artikkeleita ISS:läisistä ja heidän urapoluistaan.
     
  2. Vastaajista lähes puolet oli sitä mieltä, että ISS:n eri palveluista olisi kiva lukea lisää. Juttutoiveissa nousivat esiin myös ISS:n toimintaa ja erilaisten kohteidemme arkea esittelevät artikkelit. Tähän toiveeseen vastauksemme on blogi.iss.fi – tutustu myös tähän julkaisuumme! Pyrimme myös tekemään reportaaseja kohteistamme aiempaa enemmän tänne töISSä-digilehden puolelle.
     
  3. Useat toivoivat lisää juttuja, joiden pääroolissa olisi vielä nykyistäkin monipuolisemmin ihmisiä ja toimijoita eri puolilta Suomea.

Kiitos vastaajille – toiveidenne avulla haluemme kehittää töISSä-sivustoa entistä paremmaksi! Lukijakyselyn vastaajien kesken arvottujen leffalippupakettien voittajiin on oltu yhteydessä.