Siirry suoraan sisältöön

Palvelupäällikkö Anu Kiljusen vetämä 12 hengen tiimi on jälleen tehnyt loistotyötä: Lahden Talot valitsi ISS:n neljännen kerran peräkkäin vuoden siivouspalveluyritykseksi.

Lahden Talot on ISS Directin siivouspalvelun suurin asiakkuus Lahdessa ja merkittävä asiakkuus myös koko ISS:n mittapuulla. Siivouspalveluiden lisäksi asiakkuuteen kuuluu kiinteistönhuoltoa.

Lahden Talojen ISS-siivoustiimissä työskentelee 11 siivoojaa ja palveluohjaaja. Tiimi on tehnyt hyvää työtä, sillä ISS palkittiin Lahden Talojen kiinteistöpäivässä 29.4.2016 vuoden siivouspalveluyrityksenä. Valinta perustuu asukastyytyväisyyteen (20 %) ja siivoustyön päivittäistarkastuksiin eli laadunseurantaan (80 %).

ISS:n yhteistyö Lahden Talojen kanssa on alkanut vuonna 2002. Lahden Talot on seudun suurin vuokra-asuntoyhtiö. Se omistaa, rakennuttaa ja vuokraa hyväkuntoisia asuntoja. Yhtiöllä on vankka asema Lahden seudulla: se omistaa eri puolilla Lahtea 6 600 asuntoa.

ISS on valittu asiakkuudessa vuoden siivouspalveluyritykseksi vuodesta 2012 alkaen.

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!