”Kun on tekemässä työtä itse, sitä on mahdollista ymmärtää paremmin” – Company Day on täällä jälleen

”Kun on tekemässä työtä itse, sitä on mahdollista ymmärtää paremmin” – Company Day on täällä jälleen

ISS Company Day järjestetään viidettä kertaa 27. ja 28. toukokuuta, kun noin 70 ISS Suomen johtajaa työskentelee päivän ajan asiakaskohteissamme ympäri Suomen. Yksi heistä on ISS Directin liiketoimintajohtaja Henri Häyrinen, jonka päivään pääset tutustumaan tarkemmin maanantaina 27.5. Instagram-tilillämme @isssuomi.

Company Dayssä ISS:n johtajat pääsevät tutustumaan lähietäisyydeltä arjen ammattilaistemme työhön. Päivän aikana johtajat työskentelevät osana asiakkuustiimejämme ja pystyvät siten tunnistamaan helpommin mahdollisia muutos- sekä parannuskohteita yrityksemme toiminnassa. Yhteistyö ja toisilta oppiminen on tärkeää matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Yksi tapahtuman osallistujista on ISS Directin liiketoimintajohtaja Henri Häyrinen, joka tutustuu siivousammattilaistemme työhön Helsinki-Vantaan lentokentällä. Suomen suurimman lentokentän läpi kulkee vuodessa yli 20 miljoonaa matkustajaa, minkä vuoksi sen siisteys ja puhtaanapito vaativat jatkuvaa ja ammattitaitoista ylläpitoa. Kysyimme Henriltä sekä häntä lentokenttäsiivoukseen perehdyttävältä Lauri Vanoselta, millaisia ajatuksia ja odotuksia heillä on tulevasta päivästä.

Lauri Vanonen, siivooja:

”Company Day on hyvä mahdollisuus näyttää johtajillemme, millaista työnteko on työntekijöiden silmin. Jos esimerkiksi siivoustyöstä ei ole aikaisempaa kokemusta, saa siitä päivän aikana jo todella hyvän käsityksen. Moni ei välttämättä tiedä etukäteen, että lentokenttäsiivouksessa tulee huomioida erilaisia asioita ja käytetään toisenlaisia tuotteita kuin tavallisemmissa siivouskohteissa.

Uusien työntekijöiden perehdyttäminen on osa normaalia työtäni, näytän ja neuvon heille tarvittavat tiedot sekä taidot. Henrin perehdyttäminen ei siksi jännitä, vaan aion opastaa hänet työhön samalla tavalla kuin kenet tahansa muunkin. On hienoa olla mukana päivässä – odotan sitä innolla!”

Henri Häyrinen, ISS Directin liiketoimintajohtaja:

”Osallistumalla Company Dayhin vältämme yrityksemme johtamisen norsunluutornista. Kun pääsemme kokemaan työarkea läheltä, pystymme tekemään oikeita päätöksiä strategiamme sekä sitä toteuttavien toimenpiteiden suhteen. Lisäksi tapahtuma on hyvä signaali asiakkaillemme siitä, että olemme aidosti kiinnostuneita työntekijöistämme sekä heidän tekemästään työstä.

Olen ollut myös aikaisemmin mukana Company Dayssä ja kokemukseni ovat olleet aina todella hyvät. Pidän siitä, että pääsen päivän aikana täysin toisenlaiseen rooliin kuin omassa työssäni, mikä auttaa näkemään asioita erilaisesta näkökulmasta. Kun on tekemässä työtä itse, sitä on mahdollista ymmärtää paremmin. Odotan ennen kaikkea päivältä oivalluksia siitä, mitä me voisimme tehdä toisin tukeaksemme niin henkilökuntaamme kuin asiakkaitamme heidän työssään ja toiminnassaan.”

Haluaisitko nähdä lähempää, millaista siivoustyö lentokentällä oikein on? Nyt se on mahdollista – Henrin päivään voit tutustua tarkemmin Instagram-tililtämme @isssuomi. Tervetuloa mukaan!

Aikaisempiin Company Day -tunnelmiin voit palata tästä videosta > >