Kesä duunISSa? Osallistu kilpailuun – pääpalkintona 700 euron polkupyörä!

Kesä duunISSa? Osallistu kilpailuun – pääpalkintona 700 euron polkupyörä!

Suomessa sattuu vuosittain yli 100 000 työtapaturmaa. Jokainen niistä on turha. Monet tapaturmista olisivat vältettävissä turvallisuusriskejä ennakoimalla sekä omaan jaksamiseen panostamalla.

Henkilöstömme terveys, turvallisuus ja työkyky ovat ensiarvoisen tärkeä osa strategiaamme. Työhyvinvointia ja -turvallisuutta huomioimalla pyrimme parantamaan henkilöstömme jaksamista sekä vähentämään työhön liittyviä terveys- ja turvallisuusriskejä. Visionamme on tulla tapaturmattomaksi työpaikaksi ja rakennamme systemaattisesti ennakoivaa kulttuuria, jossa turvallisuus on tapamme tehdä työtä.

ISS haluaa #kesäduunISSa-kampanjallaan muistuttaa työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden merkityksestä. Osana kampanjaa järjestämme koko kesän kestävän kilpailun, jossa haluamme löytää ja nostaa esiin erinomaisia työhyvinvointi- ja -turvallisuuskäytäntöjä.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja vaivatonta:

  1. Ota kuva työpaikkasi hyvästä työhyvinvointi- tai -turvallisuuskäytännöstä – oli se sitten yhteinen kahvitauko, asianmukaisesti käytettävät työsuojaimet tai vaikka liikuntaharrastus työporukan kesken vapaa-ajalla. Julkaistavassa kuvassa on huolehdittava siitä, etteivät ISS:n asiakaskohteet ole tunnistettavissa.
  2. Jaa kuvasi Instagramissa hashtagilla #kesäduunISSa. Osallistuaksesi kilpailuun tulee Instagram-tilisi olla julkinen.
  3. ISS palkitsee parhaan käytännön jakaneen henkilön polkupyörällä (arvo n. 700 €) – lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken leffalippuja.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa ISS:lle oikeuden jakaa kilpailukuvan myös sen omalla Instagram-tilillä @isssuomi. Kampanja päättyy 16. elokuuta, minkä jälkeen julkaisemme voittajat töISSä-julkaisussamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Muistathan myös, että arvomme kuukausittain viisi voittajaa niiden ISS:läisten kesken, jotka ovat tehneet edellisen kuukauden aikana vähintään neljä turvallisuushavaintoa. 65 euron rahapalkinto (veronalaista tuloa) maksetaan voittajalle seuraavan palkanmaksun yhteydessä. Turvallisuushavainnon voit tehdä joko…

  1. Lataamalla Android-puhelimeesi LuurISSa-sovelluksen ja tekemällä turvallisuushavainnon – tunnukset saat esimieheltäsi.
  2. Soittamalla ISS:n palvelukeskukseen ja ilmoittamalla turvallisuushavainnosta, puh. 020 515 9000.

Voidaan yhdessä töissä paremmin!