Kaikki lähtee ammattitaidosta

Kaikki lähtee ammattitaidosta

Kouluttautuminen työn ohessa on tehokkain keino kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Koulutuksessa opittua teoriaa pääsee soveltamaan käytäntöön saman tien. ISS tarjoaa kymmeniä mahdollisuuksia kouluttautua työn ohessa.

ISS:n visio on olla maailman paras palveluyritys ja parhaiden asiakaslähtöisten palveluratkaisujen tuottaja. Siksi asiakas- ja henkilöstölähtöinen osaaminen ja osaamisen kehittäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

– Meille on tärkeää, että työntekijät pääsevät kehittymään. Ammatillinen koulutus tukee työntekijöidemme ISS-uraa ja samalla koko ISS:n tietä kohti visiotamme olla maailman paras palveluyritys, sanoo koulutuspäällikkö Elli Velling.

Eri palveluille ja tehtäville on laadittu koulutuspolkuja, jotka havainnollistavat eri koulutusten sopivuuden eri työrooleihin. Jokaiseen tehtävään kuuluu ammatillinen ja tehtäväkohtainen perehdytys, jonka jälkeen omaa urapolkua ja osaamista voi vahvistaa ammatillisella täydennyskoulutuksella sekä pätevyyttä tukevilla koulutuksilla. Kokonaisuuteen kuuluvat sisäiset koulutukset, pätevyydet ja sertifikaatit sekä oppilaitosten kanssa yhteistyössä suoritettavat tutkinnot ja osatutkinnot.

Suoritukset näyttötutkinnoilla

Valtaosa alan ammatillisista tutkinnoista suoritetaan näyttötutkintoina, joissa vaadittu osaaminen osoitetaan omaa työtä tekemällä. Sekä oppilaitosten henkilöstö että ISS:n arvioijat ja työpaikkaohjaajat auttavat tutkintosuorituksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Motivoitunut ja osaava työntekijä toteuttaa arjessaan yrityksen strategiaa ja asiakaslupauksia.

– Kaikki lähtee ammattiosaamisesta. Ammattilainen työskentelee turvallisesti, tuottaa asiakaslupauksen mukaista laadukasta palvelua asiakkaalle ja ymmärtää työnsä merkityksen, kiteyttää Elli Velling.

ISS:n tarjoamista koulutuksista ja niihin ilmoittautumisesta saat lisätietoa laittamalla viestiä osoitteeseen koulutus@iss.fi.