Kaija Kannistosta Vuoden Hakkapeliitta

Kaija Kannistosta Vuoden Hakkapeliitta

Nokian Renkaat valitsee vuosittain Nokian toimipisteen työntekijöistä Vuoden Hakkapeliitan. Tänä vuonna valinta osui ISS:n ravintolatyöntekijä Kaija Kannistoon.

Nokian Renkaiden Ravintola Ragnarissa työskentelevä ISS:n Kaija Kannisto on valittu Vuoden Hakkapeliitaksi. Vuoden Hakkapeliitta -palkinto jaetaan henkilölle, joka omalla esimerkillään ja toiminnallaan vaikuttaa kannustavasti työilmapiiriin, tsemppaa työkavereitaan, ylittää itsensä ja iloitsee myös toisten onnistumisista. Lähes 40 vuotta ravintolassa työskennelleestä Kaijasta tuli ISS:läinen noin vuosi sitten, kun Nokian Renkaat valitsi ISS Palvelut kumppanikseen, jolle se keskitti palveluhankintansa Suomessa.

Annetuista äänistä Kaija keräsi huikeat 80 prosenttia. Erityisesti asiakkaat ovat huomioineet Kaijan uskomattoman muistin sekä ihmisläheisyyden – hän tuntee jokaisen asiakkaansa ja saa myös uudet työntekijät tuntemaan olonsa kotoisiksi. Kaija on Ravintola Ragnarin sielu ja asiakaspalvelija vailla vertaa. Perustelut valinnan puolesta ovat paljon puhuvia:

”Kaija on ruokalan hengetär ja päivien ilon tuoja. Hän on kassalla aina iloisena ja skarppina, huomioi jokaisen asiakkaan.”

”Kaija on huipputyyppi! Häneltä löytyy tilannehuumoria tilanteeseen kuin tilanteeseen. En tiedä ketään, jolla olisi noin hyvä muisti.”

”Se uskomaton muisti ja kiireisen ihmisen kohtaaminen. Hymyä piisaa kaikille, vaikka itse olisi naama rutulla...”

Lukuisat positiiviset perustelut tuntuvat Kaijasta hämmentäviltä, joskin hän myöntää tunnistavansa niistä itsensä. Hyvään työasenteeseen ovatkin vaikuttaneet erityisesti ihanat asiakkaat.

”Haluan kiittää kaikkia äänestäjiä ja koko henkilöstöä kuluneista vuosista.”

Onneksi olkoon, Kaija!

Kuvassa Kaijaa onnittelee Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.