Jouluiset terveiset pääkaupunkiseudulta!

ISS:n oma Joulupukin kuuma linja välittää ISS:läisten jouluterveisiä ympäri Suomen. Ensimmäiset joulumieltä levittävät terveiset tulevat pääkaupunkiseudun kollegoilta!

Kysyimme töISSä-digissä marraskuussa, millaisia terveisiä ISS:läiset haluavat joulun lähestyessä toisilleen lähettää. Ilahduttavan monet terveiset lähtivät matkaan pääkaupunkiseudulta. Joulun ajalta toivotaan stressittömyyttä, ja monessa tiimissä työkaveria muistetaan mukavalla kahvi- tai lounashetkellä.

”Joulu tuo tullessaan ison ilon ja ehkäpä myös muutaman lisäkilon. Mutta ei huolta nyt asiasta tästä, vaan nautitaan elämästä! Ihanaa joulun aikaa kaikki ISS:läiset!”, toivottaa ravintolassa työskentelevä Marita Espoosta. ”Meillä työkaveria muistetaan joulun alla yhteisellä joulutorttu- ja kahvihetkellä.”

”Hyvää joulun aikaa Otaniemen sähkötiimiltä, jossa hieno yhteishenki kukoistaa muulloinkin kuin jouluisin,” toivottaa puolestaan sähköosaston Juho Espoosta.

Helsingin Digital Excellence -tiimin Johanna toivottaa leppoisaa joulunodotusta: ”Rauhallista ja stressivapaata joulua jokaiselle! Pyhien alla on hyvä pysähtyä pohtimaan, mitkä työtehtävät tuovat itselle iloa ja mitkä ovat niitä rutiininomaisempia hommia, jotka voitaisiin hoitaa vaikka osittain automaatiolla. Yhdessä syöty joululounas kruunaa meidän tiimissämme joulunodotuksen.”

Myös Vantaalta lentokoneiden keskeltä on kiirinyt jouluisia terveisiä ISS-kollegoille.

Oikein ihanaa joulua kaikille Airport Campuksen ahkerille pikkutontuille! <3 Me nautimme joulukuussa koko yksikön kanssa yhteisen joulupuuron, ja joskus joulupukki on myös muistanut työntekijöitä”, kirjoittaa Suvi Airport Campukselta.

Rekrytointitiimin Kia Helsingistä toivottaa ihanaa joulunodotusta kaikille: ”Nautitaan tulevista juhlapäivistä läheistemme kanssa leväten ja herkutellen. Meillä työkaveria muistetaan joulun alla istumalla yhdessä alas ja nauttimalla kupit lämmintä glögiä yhdessä!”

ISS:n ympäristö- ja laatutiimin Taina, Hanna ja Veli-Matti toivottavat rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta, ja kannustavat vastuulliseen joulunviettoon.

"Kiitos kaikille 8 000 työkaverille, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa arjen ympäristötekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Myös jouluna voimme suosia vastuullisia valintoja joulupöydässä, aineettomia joulumuistamisia ja energiatehokkaita ratkaisuja. Voisiko sinun uuden vuoden lupauksesi olla kasvisruokapäivä kerran viikossa tai kasvisruokaviikko kerran kuussa? Ja psst… tiesithän, että kinkkujen paistorasvat voi kierrättää uusiopolttoaineeksi kinkkutemppu.com -tempauksen kautta."

Viikon päästä ISS:n Joulupukin kuumalla linjalla luetaan Pohjois-Suomen jouluterveisiä!