ISS:n upeat ammattilaiset PRO-finalisteina – nyt kannustetaan Kishor ja Sanna voittoon!

PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaille tekijöille. PRO-gaalaa vietetään 18. tammikuuta Kaapelitehtaalla, jossa alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavissa tunnelmissa.

PRO-palkinnot jaetaan 16 eri sarjassa. Palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit ja esimiehet, yhteistyökumppanit ja asiakkaat. Palkittavan henkilön tärkein ominaisuus on asenne. Hän on osaava, energinen, aurinkoinen ja esimerkillinen huippuyksilö, jonka kanssa työskentely on nautinto.

Finalistien joukkoon on valittu kaksi ISS:läistä! Käy PRO-gaalan sivuilla kannustamassa heitä ja perustelemassa, miksi juuri heidän tulisi voittaa PRO-palkinto vuonna 2023.

Kishor Shahi sarjassa Kahvilan työntekijä

Kishor on aurinkoinen ja positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka ilahduttaa Nordea Vallilan asiakkaita Campus Cafessa. Kishor on loistava esimerkki urapolun kehittymisestä. Hän aloitti ISS Palveluilla siistijän työtehtävissä, mutta on sen jälkeen kouluttautunut baristaksi ja edustustarjoilijaksi. Kishor pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään, jotta voi antaa asiakkaalle parhaan mahdollisen kahvilakokemuksen.

Käy kannustamassa Kishoria PRO-gaalan sivulla >> 

Sanna Nummela sarjassa Ammattikeittiön päällikkö

Sanna on pitkän linjan ravintola- ja ateriapalveluiden ammattilainen. Hän toimii yrittäjämäisesti, ISS:n arvojen mukaisesti. Sannalla on aina pieni hetki aikaa kuunnella. Hänellä on taito nähdä henkilöstön osaaminen ja tukea sitä. Työhyvinvoinnin tehtävät esimiehenä ovat Sannalle arkipäivää, ja hän ymmärtää henkilöstön hyvinvoinnin tärkeyden tässä maailman tilanteessa. Ratkaisukeskeisyys on yksi hänen ammattitaitonsa ilmentymistä, päivittäisen toiminnan onnistumisen eteen tehdään ennakkotyötä. Sanna saa toiminnastaan hyvää asiakaspalautetta, hän toimii proaktiivisesti ja itsenäisesti. Asiakkuuksien, henkilöstön ja kannattavuuden johtaminen on tekemisen keskiössä.

Käy kannustamassa Sannaa PRO-gaalan sivulla >>