ISS:n #kesäduunISSa-kampanja on päättynyt – onneksi olkoon voittajille!

ISS:n #kesäduunISSa-kampanja on päättynyt – onneksi olkoon voittajille!

Instagramissa järjestämämme #kesäduunISSa-kampanja on päättynyt. Suuret kiitokset kaikille ehdotuksena jakaneille – saimme kuluneen kesän aikana kymmeniä loistavia työturvallisuus- ja hyvinvointivinkkejä! Joukkoon mahtui mainioita ideoita, joissa huomioitiin niin ergonomiset työasennot, oikeanlaiset suojavarusteet kuin työpalavereita edesauttava kännykkäparkki.

Onni suosi tällä kertaa kesätyöntekijäämme Viljamia (@vstigell) ja hänen kuvaansa työporukan kesken järjestetyistä jalkapallopeleistä. Onneksi olkoon – olemme sinuun yhteydessä lähiaikoina. Kampanjan pääpalkintona jaettavalla upouudella polkupyörällä kelpaa fillaroida jalkapallopeleihin myös jatkossa!

Työturvallisuus- ja -hyvinvointiammattilaisemme arvostavat voittajakuvassa erityisesti sen kykyä huomioida myös vapaa-ajan merkitystä omassa työssä jaksamiseen – työhyvinvointimme kun ei ole sidoksissa ainoastaan työajallamme tehtäviin valintoihin, vaan vaatii huolenpitoa itsestämme myös työaikamme ulkopuolella. Lisäksi kuvan kesäisen tunnelma sopii loistavasti kampanjan henkeen!

Lisäksi arvoimme osallistuneiden kesken viisi leffalippupakettia – tällä kertaa onnetar suosi Instagram-käyttäjiä @nikula_aki, @leidihuu, @minna9808, @ninaeh7735 sekä @p3psim4x. Onneksi olkoon myös heille, olemme voittajiin yhteydessä lähipäivien aikana.

Kiitos vielä kerran kaikille kampanjaan osallistuneille – ja turvallisia kilometrejä Viljamille!