Voitto kotiin!

Voitto kotiin!

ISS PRO 2016 -gaalassa vuoden ammattikeittiön päälliköksi valittu Jaana Akkanen on yhtä hymyä. Hän haluaa nostaa suomalaiset ammattikeittiöt valokeilaan. – Kouluruoan tekeminen on yhtä vaativaa ja arvokasta työtä kuin fine dining, hän muistuttaa.

– Oli mieletöntä kuulla oma nimensä ja voittaa. Gaalaa kutsutaan ravintola-alan Oscareiksi, joten tällä on iso merkitys minulle. Tuntuu hyvältä, että pitkä ura noteerattiin. ISS:lle tämä on tosi hieno juttu, että ruokapalvelujen osaamisemme nostetaan esiin, Oulussa Kastellin monitoimitalon palvelupäällikkönä työskentelevä Jaana Akkanen iloitsee.
Jaanan komea PRO-patsas sekä kunniakirja pääsevät ensin käymään työpaikalla, sen jälkeen patsas pääsee Jaanan kotiin.

– Aion laittaa sen hymytyttöpatsaan viereen, Jaana kertoo. 

ISS Palveluiden palvelupäällikkö Jaana Akkanen voitti PRO 2016 –finaalissa vuoden ammattikeittiön päällikkö –sarjan.
ISS Palveluiden palvelupäällikkö Jaana Akkanen voitti PRO 2016 –finaalissa vuoden ammattikeittiön päällikkö –sarjan.

Kokenut, innostava ja vastuuntuntoinen esimies

PRO-gaalan valintaperusteissa painotettiin, että Jaana on kokenut, innostava ja vastuuntuntoinen esimies. Hän kiittelee omaa kokemustaan ja pitkää uraa. Palvelupäällikkö tuntee asiakkaansa, henkilökuntansa ja keittiöiden ruoanvalmistusprosessit kuin omat taskunsa.

Hyvien ja haastavienkin esimerkkien kautta Jaana kokee oppineensa, millainen esimies hän haluaa olla itse.

– Minulle on tärkeää järjestää asiat niin, että henkilökunnalla on mahdollisuus onnistua omassa työssään. Onnistumisen tunteita saan hyvästä asiakaspalautteesta ja tyytyväisestä henkilökunnasta, Jaana toteaa.

Jaana haluaa palkinnon myötä nostaa esiin julkisen sektorin ruokapalvelun arvostusta ja tuoda esiin siellä olevaa osaamista.

Lue Jaana Akkasen haastattelu ISS.fi:stä – poimi samalla 5 vinkkiä parempaan kouluruokaan!