ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina – nyt kannustetaan Lazaro ja Sushan voittoon!

ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina – nyt kannustetaan Lazaro ja Sushan voittoon!

PRO-palkintojen ja -gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaille tekijöille. Gaalaa vietetään 31. tammikuuta Finlandia-talossa, jossa alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavin menoin.

PRO-palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa. Kaikkien PRO-palkittavien tärkein ominaisuus on asenne. Finaaliin haettiin osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä ammattilaisia, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. Kuten viime vuonna, finalistien joukossa on nytkin kaksi ISS:läistä!

Lazaro Torres sarjassa Ammattikeittiön kokki

ISS:n päätoimipaikassa Ultimes Business Gardenissa työskentelevällä Lazarolla on ruoanlaitossa sydän mukana. Hän rakastaa kauniiden ja hyvänmakuisten à la carte -annosten tekemistä. Kuubalainen Lazaro on taitava kokki, hyvä tiimipeluri ja loistava asiakaspalvelija, joka huomioi asiakkaansa yksilöllisesti. Iloisella keittiötaiturillamme on selkeät uratavoitteet: keväällä alkavat keittiömestariopinnot siivittävät Lazaron urakehitystä.

Käy kannustamassa Lazaroa PRO-gaalan sivuilla!

Sushan Shrestha sarjassa Kahvilan työntekijä

Nepalilaislähtöinen Sushan työskentelee Tiedon pääkonttorin kahvilassa Espoon Keilaniemessä. Hän on positiviinen persoona ja taitava barista, joka tarjoilee hyvin tehtyjen kahvien lisäksi elämäniloista asennetta. Sushan suhtautuu intohimoisesti kahviin ja työhönsä ja haluaa kehittää palvelua innovatiivisesti asiakasta kuunnellen. Asiakkaiden ja oman tiimin tyytyväisyys on Sushanille tärkeintä, ja hän huolehtiikin hyvin molemmista. Sushanin unelmiin kuuluu oma kahviplantaasi Nepalissa ja oma kahvila Suomessa.

Käy kannustamassa Sushania PRO-gaalan sivuilla!