ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina – nyt kannustetaan Katariina, Milla ja Terhi voittoon!

ISS:n ammattilaiset PRO-finalisteina – nyt kannustetaan Katariina, Milla ja Terhi voittoon!

PRO-palkintojen ja -gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaille tekijöille. Gaalaa vietetään 30. tammikuuta Finlandia-talossa, jossa alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavin menoin.

PRO-palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa. Kaikkien PRO-palkittavien tärkein ominaisuus on asenne. Finaaliin haettiin osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä ammattilaisia. Tänä vuonna ehdokkailta edellytettiin myös riittävää työkokemusta ja koulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista.

Finalistien joukkoon on valittu nämä kolme ISS:läistä! Käy PRO-gaalan sivuilla kannustamassa heitä ja perustelemassa, miksi juuri heidän tulisi voittaa.

Katariina Silvo sarjassa Kahvilan työntekijä

Katariinan iloisesta olemuksesta säteilee ystävällinen palveluasenne, ja positiivista palautetta sateleekin jatkuvasti niin asiakkailta kuin kollegoilta. Katariinalla on sydän paikallaan, hän tuntee ja tietää asiakkaiden tarpeet ja tuo hymyllään asiakkaan kahvihetkeen auringonpaistetta. Katariinalla on erinomainen tilannetaju ja kyky kohdata asiakas yksilönä; erinomainen palvelukokemus on koko hänen tekemisensä ydin. Katariina hoitaa ja kehittää kahvilaa ammattimaisin ottein, ja kahvila saikin viime vuoden Happy or Not -tuloksissa arvosanan 98.

Käy kannustamassa Katariinaa PRO-gaalan sivuilla!

Milla Westerlund sarjassa Ammattikeittiön päällikkö

Millan kirkkain saavutus on ollut laitosmaisen ruokalan muuttaminen ravintolaelämykseksi, joka vetää vertoja maailman metropolien ravintolakulttuurille. Milla on monilahjakkuus siinä, miten pienillä asioilla voi luoda hyvää ympärilleen. Hän surffaa trendien aallonharjalla ja uskaltaa heittäytyä kaikkeen sataprosenttisella panoksella. Milla hurmaa asiakkaat ja yhteistyökumppanit hersyvällä huumorillaan ja rohkeilla ideoillaan. Hän kohtaa satoja asiakkaita päivittäin, mutta jokainen kohtaaminen on oma yksilöllinen hetkensä. Henkilökunta luottaa Millaan, jolla on pitkä ja vahva kokemus ravintola-alalta. Hän on esimiehenä reilu, inspiroiva ja aina tiimiläistensä apuna.

Käy kannustamassa Millaa PRO-gaalan sivuilla

Terhi Paldan sarjassa Ammattikeittiön tuotekehittäjä

Suomalainen, vastuullinen ruoka on lähellä Terhin sydäntä. Erinomaisten verkostojensa ansiosta hän tuntee tämän päivän asiakkaiden kiinnostuksen kohteet ja on ajan hermolla uusia reseptejä ja tuotteita suunnitellessaan. Terhi osallistuu usein asiakastilaisuuksiin uusien tuotteiden tai ruokateemojen edustajana, ja hänellä on ihanan mukaansatempaava tapa kertoa ruokatuotteista. Terhi on innostanut ja tsempannut työntekijöitä ja esimiehiä vuosien ajan, ja hänen työstään paistaa vilpitön omistautuminen ja vankka ammattitaito. On kyse lounasasiakkuudesta tai vaativasta edustustilaisuudesta, Terhi on aina valmis auttamaan.

Käy kannustamassa Terhiä PRO-gaalan sivuilla!

Kuvat: Mika Levälampi