ISS Leadership & Strategy Forumissa palkittiin huipputekijöitä

ISS Leadership & Strategy Forumissa palkittiin huipputekijöitä

Tiistaina 23.1. vietetty ISS:n Leadership & Strategy Forum huipentui palkintogaalaan, jossa jaettiin tunnustusta viime vuoden aikana erityisen hyvin menestyneille henkilöille ja tiimeille.

Ensin palkittiin ansioitunut työturvallisuuden edistäjä. Palkinnon sai palveluesimies Anu Suutari ISS Directin Kaakkois-Suomen alueelta. Anun tiimi on tehnyt systemaattista työtä tulosten eteen – turvallisuus ei ole heille pelkästään yksittäinen teko. Tiimin tapaturmataajuus- ja tapaturmapoissaololuvut ovat puhtaita nollia.

– Anun tekemää työtä kuvaavat parhaiten sanat 'määrätietoisesti yhdessä'. Hän on saanut koko tiiminsä sitoutumaan työturvallisuusasioihin uskomattoman hienosti, hehkuttaa ISS Directin liiketoimintajohtaja Henri Häyrinen, joka otti palkinnon vastaan Anun puolesta.

Anu Suutarin tiimi oli vastaanottamassa Työturvallisuus-kategorian pääpalkintoa.

Esimiestyötä johtamisperiaatteiden mukaisesti

Vuoden esimieheksi valittiin Emina Goletic Siivous ja monipalvelut -liiketoimintayksiköstä. Palkinnon ojensi liiketoimintayksikön johtaja Tuomo Saramaa.

Eminaa kuvaillaan esimerkilliseksi, vastuuntuntoiseksi ja läsnä olevaksi esimieheksi, joka toimii ISS:n johtamisperiaatteiden mukaisesti. Hän kohtelee kaikkia alaisiaan yhtä arvostavasti ja johdonmukaisesti ja pitää kiinni selkeistä pelisäännöistä.

Emina on sopivasti kunnianhimoinen, asettaa oman rimansa korkealle eikä päästä tiimiäänkään helpolla. Hän saa jatkuvasti hyvää tulosta aikaiseksi sekä asiakkailta kiitosta ja huomioi itsekin alaistensa hyviä suorituksia.

Emina Goletic palkittiin Johtajuus-kategoriassa.

Asiakkuuden kannattavuus huimaan nousuun

Vuoden asiakastekoa valittaessa huomioitiin muun muassa konkreettiset asiakaspalautteet, Omena-saavutukset sekä erityisen hyvin hoidetut yksittäiset tilanteet. Näillä perusteilla voittajaksi valittiin Finavia-tiimi: Jenni Perätalo, Sanna Jordman, Suvi Vuorela ja Merja Laakkonen.

Finavia-asiakkuudessa tehtiin hurjasti töitä viime vuoden aikana, mikä näkyy ja kuuluu myös asiakkaalta saadussa palautessa. Muun muassa paremmalla mitoituksella ja systemaattisella työturvallisuustyöllä myös asiakkuuden kannattavuus on kehittynyt hienosti.

Finavia-tiimi palkittiin esimerkillisestä asiakkuuden hoidosta.

Esimerkillistä kasvua

Kasvu ja kannattavuus -palkintoja jaettiin tänä vuonna kaksin kappalein. Palkinnot myönnetään asiakkuuksille ja tiimeille, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen hyvää tulosta vuoden aikana.

Muun muassa Fujitsu-, CGI- ja HP-tiimejä johtava Sonja Takala sai palkinnoista toisen. Vuosi oli hänen johtamiensa asiakkuuksien osalta erittäin tasainen ja vahva. Korkeat asiakastyytyväisyys- ja henkilöstötyytyväisyysluvut puhuvat myös puolestaan.

Toinen Kasvu ja kannattavuus -tunnustus myönnettiin Anssi Kuosmaselle, jonka vastuulla ovat LähiTapiola, Varma ja Metsä Group. Viime vuoden onnistumisiin näissä asiakkuuksissa lukeutuu muun muassa Varma-asiakkuuden merkittävä kasvu. Anssin johdossa myös ISS:n arkistointiliiketoiminta kasvoi merkittävästi.

– Haluan henkilökohtaisesti kiittää Sonjaa ja Anssia sekä heidän tiimejään vahvasta työstä kasvun ja kannattavuuden eteen sekä erittäin systemaattisesta ja esimerkillisestä asiakassuhteiden rakentamisesta ja hoitamisesta, kiittää KA1-liiketoimintayksikön johtaja Jukka-Pekka Tilus.

Kasvu ja kannattavuus -kategoriassa palkittiin asiakkuusjohtajat Sonja Takala ja Anssi Kuosmanen.

Lue tästä erillinen juttu Vuoden Omena -voittaja Antti Ahosta