Iraida löysi omenansa

Iraida löysi omenansa

ISS:n Omena-ohjelma nostaa esiin esimerkillisiä työkavereita inspiraatioksi muille. TöISSä-lehden toimitus osui paikalle, kun Iraida Volkova palkittiin helmikuussa.

Iraida Volkova työskentelee siivoojana Colosseumissa Rajatorpantiellä. Hänen esimiehensä oli saanut Iraidasta palautetta: "Olemme jo pidempään kiinnittäneet huomiota henkilökunnan tiloja siivoavaan naiseen. Hän on aina todella ystävällinen, herttainen ja mukava sekä asiakaslähtöinen. Hänen kohtaamisensa piristää aina työpäivää ja saa hyvälle tuulelle. Toivomme, että palautteemme tavoittaa kyseisen henkilön."

Iraida on siis selvästi "löytänyt oman omenansa" eli työnsä merkityksellisyyden. Omena-palkitut ovat osoittaneet ymmärtävänsä, miten omalla työllä voi auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Iraida palkittiin muiden Omena-voittajien tavoin 100 euron bonuksella ja kunniakirjalla.

Ehdota, kuka sinun mielestäsi ansaitsisi Omena-palkinnon! Ehdotuksen voit antaa ehdotettavan henkilön esimiehelle. Ehdotukseen kirjataan oma nimi, ehdotettavan henkilön nimi ja toimipiste, hänen esimiehensä nimi sekä hyvä perustelu ehdotukselle. Tekemällä ehdotuksen autat erinomaista työtä tekeviä ISS:läisiä saamaan kiitosta ja samalla edistät ISS:läistä palvelukulttuuria.