Hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää työpäivän aikana

Hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää työpäivän aikana

Hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää työpäivän aikanakin. ISS testaa uusia hyvinvointikonsepteja ja voi tuoda tulevaisuudessa työpaikoille erilaisia työntekijöiden arkielämää helpottavia palveluja, kuten terveyshuoneen.

– Jalan heilautus eteen ja taakse. Käsien liike lähtee hartioista asti! työhyvinvointipäällikkö Minna Kulju ohjeistaa iloisesti VoimISSa-treeniä.

ISS:n pääkonttorin aulassa on käynnissä VoimISSa-treeni, eli taukojumppa. Pieni jumppa virkistää ja saa ajatukset kulkemaan astetta jouhevammin.

Hyvinvoinnista huolehtiminen työpäivien aikana on entistä tärkeämpää, kun työurat pitenevät ja arki on kiireistä. Vastauksena tarpeeseen ISS:llä työhyvinvointia kehittää Minna Kulju.


– Työntekijöiden työhyvinvointia edistetään ja huolletaan ensimmäisestä työpäivästä asti. Tarjoamme työntekijöille esimerkiksi ergonomiavalmennusta ja työfysioterapeutin palveluita. Hyvinvoivat työntekijät pitävät asiakkaistamme hyvää huolta, Kulju kertoo.

Ajatukset vauhtiin kävelypisteellä

Riittävä valaistus, hyvä ilmanlaatu ja ergonominen työpiste ovat työhyvinvoinnin peruspilareita. ISS:n pääkonttorilta löytyy myös lukuisia innovatiivisia työpisteitä, jotka lisäävät hyvinvointia.

– Meillä on esimerkiksi yksi kävelytyöpiste, jossa töitä voi tehdä kävelyvauhdille säädetyn juoksumaton päällä. Ajatus kulkee hyvin verkkaisen kävelyn ansiosta, Kulju toteaa.

Kävelytyöpisteen lisäksi ISS:n pääkonttorilla on Wellness pallot päätetyöskentelyyn ja säädettävät työpöydät. Taukotilan ruudulle ilmestyy VoimISSa-treenin ohjeet, ja kahvakuula ja jumppakeppi ovat jokaisen saatavilla.

Mahdollisuudet omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ovat kädenulottuvilla, niin ISS:n työntekijöille kuin yrityspuisto Ultimes Business Gardenin muidenkin yritysten työntekijöille.

Lue lisää aiheesta ISS.fi:ssä – "Tulevaisuuden työpaikka on palveluhubi"

Katso vielä VoimISSa-treenin ohjeet ja pitäkää työporukan kanssa taukojumppa: