Hyvää työtä 494 232 ISS:läistä: viisi tähteä IAOP:ltä!

Hyvää työtä 494 232 ISS:läistä: viisi tähteä IAOP:ltä!

Maailmanlaajuinen ulkoistamisen ammattilaisten etujärjestö IAOP on myöntänyt ISS:lle viisi tähteä eli korkeimman mahdollisen luokituksen. ISS on listan kärjessä viidettä kertaa peräkkäin.

IAOP julkaisee vuosittain listan sadasta parhaasta ulkoistamispalveluita tarjoavasta yrityksestä. Listaus perustuu tiukkaan pisteytysmenetelmään, ja tuomaristo koostuu jäsenistä, joilla kaikilla on mittava kokemus ulkoistamispalveluita tuottavien kumppaneiden valinnasta.

– Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Viisi tähteä IAOP:n arvioinnissa kertoo, että olemme matkalla oikeaan suuntaan, ISS-konsernin toimitusjohtaja Jeff Gravenhorst sanoo ja jatkaa:

– Haluan jälleen kiittää kaikkia 494 232 kollegaani ympäri maailman siitä, että tuotatte palvelua, jossa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja joka auttaa asiakkaitamme pääsemään omiin päämääriinsä. Yhdessä tekemämme työ vie meitä kohti visiotamme.

ISS pitää IAOP:n arvioinnissa kärkisijaa nyt viidettä vuotta peräkkäin, ja tänä vuonna yhtiö saavutti myös Super Star -luokituksen. Sen saavat yritykset, jotka kuuluvat sekä All Star- että Sustained Excellence -listoille. All Star -listalla olevat yritykset ovat saaneet tähden kaikissa viidessä arviointikategoriassa, ja Sustained Excellence -listalla olevat yritykset ovat pysyneet arviointien kärkijoukoissa vähintään viisi vuotta.

ISS sai täydet pisteet (8/8) asiakasarvioinneista, palkinnoista ja sertifikaateista sekä yritysvastuusta.

– Olen hyvin tyytyväinen onnistumisestamme näillä osa-alueilla. ISS on vastuullinen yhtiö, joka tarjoaa erinomaisia asiakaskokemuksia, Gravenhorst sanoo.

ISS:n kokonaispistemäärä oli 7,24/8. Kaikkien IAOP:n Global Outsourcing 100 -listalla olevien yritysten keskiarvo oli 4,81.

IAOP eli International Association of Outsourcing Professionals on maailmanlaajuinen, ulkoistamisen ammattilaisten etujärjestö, johon kuuluu yli 120 000 jäsentä ja alayhdistystä. www.IAOP.org.