Hyvää Puhtauspäivää – kiitos siivoojillemme!

Hyvää Puhtauspäivää – kiitos siivoojillemme!

ISS:llä työskentelee Suomessa yli 5 000 puhtaanapidon ammattilaista. Puhtauspäivä on kiitoksenosoitus näille arjen sankareillemme siitä tärkeästä työstä, jota he tekevät puolestamme joka ikinen päivä.

Toimistorakennukset, liiketilat, asuinkiinteistöt, julkiset liikennevälineet… käytössämme on päivittäin suuri määrä erilaisia tiloja, joiden siisteydestä puhtausalan osaajat vuoksemme huolehtivat. Käyttämiemme tilojen siisteys ei ole itsestäänselvyys, vaan arvokkaan työn tulos, josta kiitämme valtakunnallisena Puhtauspäivänä.

Ammattitaitoisesti toteutettu siivous ei takaa ainoastaan käytettävien tilojen puhtautta, vaan sillä on myös olennainen rooli tilojen viihtyvyydessä sekä turvallisuudessa. Siivoojiemme työ ei rajoitu pelkästään tilojen ylläpitämiseen, vaan he ovat myös asiakaspalvelun ammattilaisia – heille on kaikki kaikessa, että me koemme olomme tervetulleiksi astuessamme heidän siistimiinsä tiloihin.

Yksi siivouspalveluidemme ylpeydenaiheista on kymmenissä kohteissamme käytössä oleva kemikaalivapaa siivous. Kaikkiin tiloihin soveltuvaa kemikaalivapaata siivousta tehdään nimensä mukaisesti ilman kemikaaleja hyödyntäen ultrapuhdasta vettä sekä mikrokuitutuotteita. Menetelmä takaa paitsi siivousprosessin ympäristöystävällisyyden myös työntekijöidemme turvallisuuden, sillä mitä vähemmän työ altistaa kemikaaleille, sitä paremmassa kunnossa ennen kaikkea ihomme ja keuhkomme pysyvät.

Lisäksi siivoustyömme on äärimmäisen vesi- ja energiatehokasta. Pelkästään vuonna 2018 siivoojamme säästivät yli 580 000 litraa vettä ottamalla käyttöön uusia, veden käyttöä minimoivia i-mop -yhdistelmäkoneita. Siivoojiemme säästämällä vedellä teemme myös hyvää – olemme lahjoittaneet saman määrän puhdasta vettä Future Cleaning Technologiesin toimesta Made Blue -organisaatiolle kehitysmaihin.

Kiitos kaikille siivoojillemme työstänne ja mukavaa Puhtauspäivää!

Lue myös:
Puhdas elämys on merkittävä osa kokemusta Musiikkitalossa
Timanttinen tiimityö takaa Impivaaran uimahallin puhtauden