Hyvä työkaveri on...

Hyvä työkaveri on...

”… rehti, ystävällinen ja oikeudenmukainen muita kohtaan.”

”Antaa persoonansa ja tunteidensakin näkyä, jättäen kuitenkin aina tilaa myös muille olla erilaisia. Pitää asiakkaan ykkösenä, mutta huolehtii myös itsestään johtamalla omaa aikaansa. Tukee ja sparraa kunnioittaen kuitenkin muiden työ - ja vastuualuetta.”

”3 A:ta eli Avoin, Avulias ja Ahkera.”

Kysyimme teiltä hyvän työkaverin ominaisuuksia. Saimme yli 400 vastausta, kiitos kaikille osallistujille!

Työkavereilta toivottiin erityisesti reiluutta, luotettavuutta ja avuliaisuutta. Mieluisia ominaisuuksia ovat myös rehellisyys ja kannustavuus. Vastauksissa toistuivat myös seuraavat ominaisuudet: huumorintaju,toisten huomioon ottaminen, ratkaisukeskeisyys ja yhteistyökyky.

Hyvä työkaveri kuuntelee ja saa hyvälle mielelle huonompanakin päivänä. Hän on innostunut tiimipelaaja, joka ymmärtää yhteiset tavoitteet.

Jaoitte kanssamme myös kivoja hetkiä, joissa työpaikalla koettu ystävyys korostuu.

”Yhdessä jaamme ilot ja murheet, aina apua antaen ja toisiamme tukien. Töihin on aina kiva tulla. Yhdessä nauramme niin paljon, että jos nauru pidentää ikää, elämme todella vanhoiksi.”

”On ollut onni työskennellä 16 vuotta loistavien työkavereiden kanssa, vaikka kohteet ja tehtävät ovat välillä vaihtuneet. Parhaimmat hetket ovat olleet silloin, kun huumori kukkii eikä ole tarvinnut työparilta kysellä, mitä tehdä seuraavaksi, kun molemmat ovat kartalla omista töistään."

Arvoimme yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken kolme kahden leffalipun pakettia. Onnetar suosi Esaa, Johannaa ja Susannaa, onnea voittajille! Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Muistetaan olla kivoja työkavereita itsekin ja luoda työpaikallemme mukavaa ilmapiiriä. Ihanaa ystävänpäivää!