”Huumori auttaa” – lue terkut ja osallistu töISSä-kisaan

”Huumori auttaa” – lue terkut ja osallistu töISSä-kisaan

ISS:n työterveisiä, juttuvinkkejä ja toiveita on jo ropissut mukavasti nettikisaamme. Joko sinä olet lähettänyt terveisiä ja osallistunut kisaan? Voit voittaa lahjakortteja, ISS-reppuja ja t-paitoja. Kisa on voimassa 29.4.2016 asti.

Olette lähettäneet lämmittäviä ja kivoja terkkuja työkavereille. Jatkakaa samaa rataa, niin voimme myös julkaista niitä näillä sivuilla työkavereidesi iloksi kevään aikana :)

Terkkuja, terkkuja

”Kiitos maailman mahtavillamme ISS:n työporukalle Kastellin monitoimitalossa. Koko porukka, keittiö-, siivous- ja virastomestarihenkilökunta vetävät yhtä köyttä, on ilo työskennellä kanssanne! :)”

”Nordean Vallilan ravintolaan tuli muutama vuosi takaperin Hicham työharjoittelijaksi. Huomasin hänessä olevan paljon potentiaalia hyväksi ISS:läiseksi, hän osoitti olevansa todella reipas ja innokas oppimaan uutta. Oli hienoa seurata hänen kehittymistään hyväksi kokiksi. Reipas Nuorimies!”

”Kemin metsäntehtaalla huippu työyhteisö. Joka päivä saa nauraa.”

”Meil on aivan mahottoman kova sähkäri toi Samuli.”

Pitäkää huolta itsestänne

”Terveiset kaikille palveluohjaajille, jotka toimivat esimiehen apuna, organisoivat palvelualueen töitä, sijaistavat lomia ja sairauslomia eli tekevät lähes kaikkea mahdollista ja ovat työssään ammattitaitoisia! Pitäkää huolta myös itsestänne:) ”

”Heippa! Meillä on hyvä esimies, saa hyvän hengen aikaseksi, tukee, tarvittaessa joustaa, kehittää sekä myöskin ymmärtää. Näillä asioilla on saatu paljon aikaan.

Myöskin työntekijöitä palkitaan hyvin tehdystä työstä. Pienillä asioilla voidaan saada hyviä tuloksia.”

”Esimiestiimissämme on otettu käyttöön monia nykyaikaisia viestimiä. Somettamisella pidämme huolta työhyvinvoinnista ja viestimme toisillemme ajankohtaisista asioista. Yammer ja Whatsapp esimerkkinä. Uusissa mobilog puhelimissa on myös Whatsapp niin olen näitä ryhmiä ottanut käyttöön myös työntekijä tiimeille.

Viestimme mm. ylimääräisistä työvälineistä tai niiden tarpeista, työntekijätarpeista tai vapaana olevista lomittajista. Siellä on viime aikoina keskusteltu ja saatu vertaistukea myös uuden järjestelmän käyttöönotossa ja muissa koko tiimiä askarruttavissa asioissa.

Viestiminen näin on helppoa ja vaivatonta ja tavoittaa kerrallaan koko tiimin ja jotenkin se on myös madaltanut kynnystä "kilauttaa kaverille" ja jopa lähentänyt meitä.

Aina ne kirjoitukset eivät ole ihan julkaisukelpoisia :) mutta pieni huumorikin auttaa raskaina hetkinä jaksamaan ja nauraminen on tärkeä lääke hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.”

Nyt on sinun vuorosi lähettää terkkuja, klikkaa tästä. Viestin lähettäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja, ISS-reppuja ja t-paitoja. Kisa on voimassa 29.4.2016 saakka.