Finland Leadership Conference huipentui palkintohuumaan

Finland Leadership Conference huipentui palkintohuumaan

Jokavuotisessa ISS:n Finland Leadership Conferencessa jaettiin jälleen tunnustusta viime vuoden aikana erityisen hyvin onnistuneille ja menestyneille ISS:läisille.

ISS:llä kaikki kokoukset aloitetaan työturvallisuusasioilla. Tämän käytännön siivittämänä ISS:n työturvallisuuskulttuuri on kehittynyt vauhdikkaasti parempaan suuntaan. Myös illan ensimmäinen palkinto jaettiin Työturvallisuus-kategoriassa. Ehdolla olivat Jaana Akkanen, Anu Suutari ja Tarja Sysilä, joista voittajaksi valittiin palvelupäällikkö Tarja Sysilä CMS-liiketoimintayksiköstä.

Tarjan tiimissä kaikki työturvallisuusmittarit näyttävät vihreää. Turvallisuushavaintoja on tehty lähes nelinkertainen määrä tavoitteeseen nähden, ja jokainen tiimiläinen on suorittanut kaikki turvallisuuskoulutukset. Tapaturmia ei sattunut viime vuonna Tarjan tiimissä yhtään.

Tarja Sysilä palkittiin erinomaisista työturvallisuustuloksista.

Esimerkillistä esimiestyötä

Johtajuus-kategorian kärkikolmikossa olivat niin ikään Jaana Akkanen ja Tarja Sysilä sekä heidän kaverinaan Jukka Pietikäinen.

Voiton vei palvelupäällikkö Jaana Akkanen Kastellin monitoimitalosta. Tämä asiakaskohde on loistava esimerkki kokonaisvaltaisesta monitoimitalokonseptista ja siihen suunnitellusta kokonaispalveluratkaisusta.

Jaanan vahva johtamistyö näkyy perehdytys-, työturvallisuus-, sairausloma- ja henkilöstön pysyvysmittareissa sekä ennen kaikkea erinomaisena henkilöstötyytyväisyytenä – Jaanan eNPS-luku on 46. Henkilöstön vaihtuvuus on vain 15 prosenttia, joka on hieno saavutus ja kertoo siitä, että tämän esimiehen tiimissä viihdytään.

Onnistunut johtamistyö näkyy upeasti myös taloudellisessa tuloksessa; Kastellin monitoimitalossa sekä liikevaihto että kannattavuus ovat reilusti yli budjetoidun. Asiakkaalla on sataprosenttinen luotto Jaanan ja koko tiimin pitkäjänteiseen proaktiiviseen työhön.

Vahvasta johtamistyöstä palkittiin Jaana Akkanen.

Pitkäjänteistä liiketoiminnan kasvattamista

Kasvu ja kannattavuus -kategorian kolme finalistia olivat Sari Mäensivu, Jukka Oinonen ja Pekka Vornanen. Kriteereinä oli löytää henkilö, joka on tehnyt erinomaista työtä kokonaisasiakkuuden kasvattamisessa ja toiminut esimerkillisesti yli yksikkörajojen. Kriteerit täytti parhaiten aluepäällikkö Pekka Vornanen Kiinteistön ylläpitopalvelut -yksiköstä.

Pekka on tehnyt pitkäjänteisesti työtä oman alueensa teknisten palveluiden kasvattamiseksi avainasiakkuuksiin kannattavalla tavalla – kannattavuusprosentti onkin nyt lähes 12, kasvua oli viime vuonna 23,5 prosenttia.

"Pekka ei ole ottanut saavutuksistaan kunniaa pelkästään itselleen, vaan jakaa kiitosta aina koko joukolleen. Tulokset ovat syntyneet hyvällä yhteistyöllä", kiittää Pekan esimies Samuli Liuska.

Pekka Vornasen pitkäjänteinen työ asiakkuuden kasvattamiseksi palkittiin.

Oikealla asenteella onnistuneita kauppoja

Myyntiteko-kategoriassa etsittiin henkilöä, joka tekee erinomaista asiakastyötä sekä yhteistyötä myyntitiimin, operaation ja muiden sidosryhmien kanssa liiketoiminnan edistämiseksi. Ehdolla olivat Marjut Kantee, Jani Mustonen ja Pirkko Vorne, joista vuoden myyntiteko -tittelin vei Pirkko Vorne.

Pirkko teki viime vuonna kauppaa 3,05 miljoonan euron edestä. Hän saavutti eniten voitettuja myynticaseja koko ISS:n myyjäkunnasta. Pirkon työssä ja onnistumisissa näkyvät laaja-alainen osaaminen, vakuuttava asiakastyö ja todellinen halu ja asenne tehdä kauppaa. Hyvällä myyjällä on oltava selkeä voittosuunnitelma – Pirkolla se on.

Pirkko Vorne saavutti eniten voitettuja myynticaseja.

Asiakkaan luottamus saavutettu

Maailman parasta palvelua tehdään asiakkaille. Tärkeässä Asiakastyö-kategoriassa haettiinkin henkilöä tai tiimiä, joka on loistokkuudellaan vakuuttanut asiakkaan ja jonka tekemä työ näkyy loppukäyttäjätyytyväisyytenä. Tämän kategorian kolmen kärki oli: Marja Kannisto, Timo Kivistö sekä koko Valimotie 9–11:n tiimi, joka vei voiton kotiin.

Uuden asiakaskohteen haltuunottotiimi (Kai Nieminen, Sami Eriksson, Dona Talikka, Tommi Sallinen, Minna Oksanen, Tero Tirkkonen, Taina Maikola, Heli Hökkä, Maija Heiskanen, Tero Manninen, Petteri Nousiainen, Sari Salonen ja Antti Hämäläinen) teki fantastista työtä, jonka ansiosta palvelut lähtivät hyvin käyntiin. Hyvä ruoka ja palvelu saivat liikettä kohteen loppukäyttäjiin; ISS:n aloitettua ravintolan ruokailijamäärä jopa tuplaantui ja budjetteja ylitettiin liikevaihdon ja katteen osalta.

"ISS lunasti kaikki annetut lupaukset!" kiitti tyytyväinen asiakkaan edustaja Toni Pekonen.

Valimotie 9–11:n koko tiimi ansaitsi palkinnon upeasti hoidetusta asiakastyöstä.

Lue tästä juttu Vuoden Omena -voittajasta >>