Espoon Asunnot valitsi ISS:n vuoden 2015 ykköseksi

Espoon Asunnot valitsi ISS:n vuoden 2015 ykköseksi

Espoon Asunnot on palkinnut vuoden 2015 parhaat siivoustyöntekijät, siivouspalveluliikkeet ja palveluesimiehet. ISS Palvelut sijoittui ykköseksi kaikissa luokissa.

Siivouspalveluliikkeistä eniten laatupisteitä Espoon Asuntojen edustajilta ja asukkailta keräsi ISS Palvelut keräsi yhdessä Info-Controller Oy:n kanssa. Espoon Asunnot kertoo kriteereistä tiedotteessaan näin: ”Siivouspalveluliikkeet keräävät laatupisteitä vuoden mittaisen ajanjakson verran. Pisteitä kertyy sitä enemmän, mitä paremmin siivoustyö on tehty. Työn laatua arvioivat Espoon Asuntojen edustajat ja asukkaat.”

Vuoden siivoojaksi Espoon Asunnot valitsi ISS Palveluiden Vedat Kurtishin.

Espoon Asunnot kertoo valinnasta näin: ” Vuoden siivooja on henkilö, jolla on innostunut ja positiivinen asenne työhön sekä asiakaspalveluun, ja hän saa vuoden aikana toistuvasti hyvää asiakaspalautetta. Vuonna 2015 nämä kriteerit täytti asiakkailta runsaasti kiitosta ja hyvä palautetta saanut ja parhaat henkilökohtaiset laatupisteet kerännyt Vedat Kurtishi.”


Vuoden palveluesimieheksi puolestaan valittiin ISS Palveluiden Emina Goletic.

”Vuoden palveluesimiehen valintaan vaikuttaa oman alueen hyvät laatupisteet sekä saatu positiivinen asiakaspalaute. Hyvä palveluesimies on työstään innostunut ja oma kehittävän asenteen siivouspalveluihin ja asiakaspalveluun”, Espoon Asunnot kertoo.


Lue Espoon Asuntojen tiedote tästä.