Esittelyssä PRO-ehdokkaamme – annetaan tunnustusta ISS:n ammattilaisille, arjen sankareille

Ensi maaliskuussa jaetaan vuosittaiset PRO-palkinnot eli ravintola-alan Oscarit. Palkintoja jaetaan 15 eri kategoriassa. Meillä ISS:läisillä on nyt 15. marraskuuta asti aikaa ehdottaa omia ammattilaisiamme finaaliin.

PRO-gaalassa palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Finaaliin etsitään osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuosaajia, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.

PRO-finalisteille on luvassa näkyvyyttä eri kanavissa loppuvuodesta ja ennen gaalaa. Ehdokkuus ruokkii positiivisesti myös ISS Palveluiden työnantajamielikuvaa.

Olemme valinneet eri sarjoihin kaksi ISS Palveluiden ammattilaista, jotka täyttävät erinomaisesti yllä listatut kriteerit. Nyt me kaikki voimme käydä äänestämässä heitä finaaliin! Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat finaaliin pääsyn. Ehdokkaamme ovat:

Keittiömestari Jyri Saarinen kategoriassa Ammattikeittiön päällikkö – Ravintola Nordic Light, Danske Bankin pääkonttori, Helsinki

Jyri Saarinen on toiminut keittiömestarina jo parikymmentä vuotta. Vuodesta 2017 alkaen hän on tiiminsä kanssa siivittänyt Danske Bankin ravintolan asiakastyytyväisyyden huippulukemiin. Tehokkuus ja vastuullisuus näkyvät kaikessa Jyrin työssä; ravintolassa on ollut lähes kahden vuoden ajan käytössä ruokahävikin seurantajärjestelmä Winnow, ja Jyri on saanut koko tiimin – ja asiakkaat – innostumaan ruokahävikin vähentämiseen tähtäävistä keinoista. Tulokset ovat vakuuttavia: ruokahävikin määrä on kahdessa vuodessa pienentynyt lähes 16 tonnia eli 40 000 ruoka-annoksen verran.

Jyri kehittää jatkuvasti reseptiikkaa tiiminsä kanssa ja on saanut myös asiakkaat innostumaan vastuullisemmista vaihtoehdoista ja uusista resepteistä. Kasvisruoan määrä on lähtenyt selkeään nousuun. Jyri hyödyntää upeasti kansainvälisen tiiminsä vahvuuksia ja antaa kaikille mahdollisuuden osallistua ruokalistasuunnitteluun sekä toiminnan kehittämiseen.

Kahvilatyöntekijä Pia Åkerblom kategoriassa Kahvilan työntekijä – Ravintola Food Garden, Ultimes Business Garden, Helsinki

Pia on äärettömän aurinkoinen ja positiivinen palveluammattilainen ja työtoveri. Aitous, empatia, ystävällisyys ja lämpö välittyvät Piasta heti ensi kohtaamisella, ja hänen ilonsa tarttuu niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin.

Pia pyöräyttää kahvilassa niin smoothiet, tuorepuurot kuin erikoiskahvit ja suosittelee tuotteita niin houkuttelevasti, ettei niitä voi olla maistamatta! Pia heittäytyy myös teemapäiviin ideoimalla ja toteuttamalla kahvilaan teeman mukaisia erikoisherkkuja.

Tämä asiakaspalvelun todellinen helmi saa jatkuvasti asiakkailta erinomaista palautetta. Myös tiimikaverit jakavat Pialle kiitosta: kannustavampaa ja avuliaampaa tiimipelaajaa saa hakea!

Kahvilatyön lisäksi Pia hallitsee somen salat – hän päivittää ravintolan Instagram-tilille herkullisia ruokakuvia ja tunnelmia seuraajien iloksi. Myös ruokahävikin vähentäminen on Pian sydäntä lähellä, ja hän käyttää monenlaisia keinoja hävikin vähentämiseksi.

Pääset äänestämään ehdokkaitamme osoitteessa https://propalkinnot.fi/ehdota/. Äänestysaika päättyy 15.11.
Valitse pudotusvalikosta oikea sarja ja kirjoita kenttiin ehdokkaamme nimi, työpaikka ja paikkakunta. Kaikki tiedot löydät yllä olevista esittelyistä. Kirjoita perustelut, miksi juuri Pia tai Jyri ansaitsee finaalipaikkansa ja PRO-voittonsa. Voit hyödyntää myös yllä olevia perusteluita, omin sanoin. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat finaaliin pääsyn.