Erasmuksen siivin ulkomaille

Erasmuksen siivin ulkomaille

Erasmus+ on EU:n ohjelma, joka antaa mahdollisuuksia suorittaa työharjoittelu muissa EU-maissa. ISS:lle on nyt ensimmäisenä yrityksenä Suomessa myönnetty Erasmus+ -rahoitus.

ISS:llä on 8 000 ammattilaista, joista 300 on jatkuvasti oppisopimuskoulutuksen piirissä. Nyt näille osaajille on tarjolla Suomessa ainutlaatuinen mahdollisuus: ISS on saanut ensimmäisenä yrityksenä Suomessa Erasmus+ -tuen, jonka myötä oppisopimusopiskelijamme voivat hakea ulkomaanvaihtojaksoa.

ISS:n Erasmus+ -rahoituksella voi nyt hakea ISS:llä vaihtoon toukokuuhun 2020 asti. Rahoitus mahdollistaa kahden viikon ulkomaanharjoittelujakson työntekijäroolissa oleville ja viikon jakson asiantuntijaroolissa oleville ISS:läiselle. Käytännössä tämä tarkoittaa työpaikkavaihtoa ISS:n kansainvälisissä avainasiakkuuksissa.

Tällä viikolla vietetään #ErasmusDays-päiviä. Kolmen päivän aikana eri puolilla Eurooppaa jaetaan tietoa Erasmus+ -ohjelmaan kuuluvien hankkeiden kokemuksista ja opeista. Lisätietoja Erasmus+-ohjelmasta löydät myös täältä.

Kiinnostaako sinua harjoittelujakso ulkomailla? Jos olet oppisopimusopiskelija, ota yhteyttä koulutus@iss.fi.

Seuraathan Erasmus+ -viestintäämme jatkossakin: vuonna 2020 kerromme, millaisia oppeja vaihto-opiskelijamme tuovat mukanaan!

Lue täältä ISS:n eri alojen ammattilaisten tarinoita