Ensimmäinen työpaikka on usein uran tärkein

Meillä ISS:llä on ollut kunnia tarjota upeita alkuja mitä erilaisimmille urille. Poikkeustilanteesta huolimatta tänäkin kesänä näitä mahdollisuuksia löytyy eri paikkakunnilta. Lue, mihin meiltä uralle ampaisseet ovat päätyneet.

Kysyimme uransa ISS:ltä aloittaneilta, missä he ovat tänään ja millaiset eväät kesätyö ISS:llä antoi työelämään. Saimme kuulla, että meillä työskentely kehitti ammatillisen osaamisen lisäksi muun muassa itsensä johtamisen ja tiimityöskentelyn taitoja. Tutustu uratarinoihin, ja hae meille kesätöihin jutun lopusta löytyvän linkin takaa!

Kesätyöstä ISS:llä oli minulle valtavasti hyötyä, sillä siitä poiki nykyinen urani! Kaikki alkoi kesätyöstä ISS:n aulapalveluissa vuonna 2005. Pari kesää myöhemmin olin Assistant Controllerina pääkonttorilla, ja kesällä 2009 työskentelin HR-tiimissä rekrytointiassistenttina. Opin ISS:llä isojen kokonaisuuksien hahmottamista, oman työni johtamista, tiimityöskentelyä ja monipuolisesti sellaisia taitoja, joita tarvitsen nykyisessä ammatissani Talent Managerina.

Anna, Talent Manager, Videoly

Aloitin urani kiinteistönhuollon tehtävistä ISS:llä. Tuona aikana tajusin, miten arvokasta työtä jokainen kiinteistöalalla työskentelevä tekee. Myöhemmin työskentelin ISS:llä palkanlaskenta- ja laskutustehtävissä ja opin oleelliset asiat taloushallinnosta – näitä taitoja tarvitsen nykyisessäkin työssäni myyntijohtajana. ISS:ltä saamani työkokemuksen avulla olen pystynyt näyttämään olevani ahkera ja pärjääväni työssä kuin työssä. Tästä olen kiitollinen!

Santtu, myyntijohtaja, Trustmary

Urani ISS:llä alkoi siivoojan roolista. Kesätöiden jälkeen palasin opintojen pariin, mutta niiden päätyttyä löysin itseni taas ISS:ltä. Täällä minuun luotettiin ja osaamiseeni uskottiin, ja sainkin pian lisävastuuta. Seuraavaksi etenin ohjaajan rooliin, ja nyt työskentelen palveluesimiehenä ISS:llä.

Sirpa, palveluesimies, ISS

ISS on ollut urani kannalta tärkeä työpaikka. Ensimmäisen kesäni ISS:llä työskentelin siivoojana. Kokemuksesta on ollut minulle paljon hyötyä: nykyisin työskentelen toimitusjohtajana kiinteistöalalla, ja tarvitsen roolissani ymmärrystä kiinteistönhoidon tehtävistä ja haasteista. Myöhemmin olin työnjohtoharjoittelijana korjausrakentamiskohteissa, joissa näin alaani työmaan näkökulmasta. Opin ISS:llä periksiantamattomuutta ja tehtävien aikaansaamisesta iloitsemista. Lisäksi minulla on kymmenen vuoden jälkeenkin kavereita, jotka olen tavannut kesätöissä ISS:llä!

Suvi, toimitusjohtaja, Orimattilan Asunnot

Ajastani ISS:llä on jo aikaa, mutta muistan huikeat työkaverit, hyvän ja humoristisen tiimihengen sekä luottamuksen ja vapauden hoitaa tehtäviä joustavasti koulun ohella. Olin kesätöissä ostoreskontran hoitajana, ja kesän jälkeen jatkoin työskentelyä opintojen ohella vielä 1,5 vuotta. Työ ISS:llä kasvatti myös ammatillista itseluottamustani, ja nykyään työskentelen pankkialalla. ISS:ltä saamani kokemus oli myös arvokas merkintä CV:ssä ja auttoi seuraavan työpaikan saamisessa.

Tuomo, Business Controller

Onko sinulla vielä kesätyö haussa? Meillä opit monipuolisesti taitoja, joista on takuulla hyöytä myös myöhemmin urallasi. Tutustu avoinna oleviin kesätöihin, hae pian ja ota askel kohti omannäköistä uraa!

Avoimet kesätyöpaikat >>