Company Day: uutta näkökulmaa työntekoon

Company Day: uutta näkökulmaa työntekoon

ISS Palveluiden laajennettu johtoryhmä lähtee 23. ja 24. tammikuuta työskentelemään asiakaskohteisiimme eri puolille Suomea.

ISS:n Company Day on arjen ammattilaisten päivä: kaikki ISS Palveluiden laajennetun johtoryhmän jäsenet, yhteensä 90 johtajaa, lähtevät päiväksi työskentelemään asiakaskohteisiimme. Henkilöstöjohtaja Sari Suono lähtee UPM:lle ja pääsee päivän aikana hoitamaan muun muassa siivousta sekä aula- ja kokouspalvelutehtäviä.

– Yritysjohdon tärkein tehtävä on tukea työntekijöitä onnistumaan työssään. Tässä tehtävässä aivan olennaista on ymmärtää, millaista työntekijöidemme arki on ja millaisia haasteita he kohtaavat päivittäin. Company Day -päivän aikana saamamme tiedon avulla pystymme tunnistamaan asioita, jotka kaipaavat muutosta tai parannusta. Pääsemme oppimaan arjen asiantuntijoiltamme ja viime kädessä tämä oppi on asiakkaidemme parhaaksi. Company Day on osa matkaamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi, Suono sanoo.

Julkaisemme tammi–helmikuun vaihteessa töISSä-digilehdessä tarinoita Company Dayn kulusta sekä videon, jolla näemme, millaisiin työtehtäviin johtoryhmäläiset päivän aikana pääsivät tutustumaan. Yammerissa ja muissa sosiaalisen median kanavissamme voit seurata Company Dayn kulkua tunnuksella #isscompanyday.