Talon ystävälliset kasvot

ISS:n ammattilaisia esittelevän juttusarjan kolmannessa osassa tutustumme monipalvelutyöntekijöiden arkeen. Monipalvelutyöntekijät toimivat useissa eri työtehtävissä pitäen huolta asiakkaista ja yleisestä turvallisuudesta. Asiakkaat voivat kääntyä heidän puoleensa missä tahansa asiassa.

Monipalvelutyöntekijät tarttuvat työhön siellä, missä heitä tarvitaan. Työtehtäviä on useita, ja esimerkiksi Henna tekee vuoroviikoin erilaisia tehtäviä. Tänään hän pitää huolta asiakkaista aulassa.

– Työnkuvaani kuuluu paljon kaikenlaista. Työskentelen aulassa, toimistossa, kerrosemäntänä eri kerroksissa tai esimerkiksi ravintolan kassalla, Henna kertoo.

Työn monipuolisuus takaa, että jokainen työpäivä on erilainen.

Hyvä tiimi innostaa päivästä toiseen

Tiivis työyhteisö ja hyvä ilmapiiri saavat Hennan viihtymään töissä. Kaikki auttavat toisiaan mielellään, eikä avun pyytämistä tarvitse pelätä. Lisäksi mukavat asiakkaat saavat työpäivät kulumaan kuin siivillä.
– Minusta on ihanaa palvella asiakkaita ja tehdä pieniä asioita heidän hyväkseen. Kun asiakas lähtee, avaan hänelle oven. Sateella ulos poikkeavalle asiakkaalle tarjoan sateenvarjoa suojaksi.

Lisäksi Henna havainnoi yleistä turvallisuutta, tekee turvallisuushavaintoja ja ottaa yhteyttä esimerkiksi ISS:n kiinteistönhoitajaan tarpeen vaatiessa, jotta kaikki hoidetaan kuntoon.

– ISS:llä kiinnitetään paljon huomiota turvallisuuteen, mikä on erittäin hyvä asia. Meillä on vartijakurssi, poistumisharjoituksia sekä työpaikalla ohjekansio, josta löytyvät toimintaohjeet erilaisten poikkeustilanteiden varalle.

Kiireenkin keskellä Henna palvelee asiakkaita hymyillen. Hän varmistaa työllään, että kaikki sujuu asiakkaiden näkökulmasta mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

ISS:n erilaiset ammatit esittelyssä:
Kiinteistönhoitaja
Ravintolan vuoropäällikkö

ISS.fi: Avoimet työpaikat