_header

Vuosi 2019

Hyvät ystävät, asiakkaat, yhteistyökumppanit – meillä on jälleen ollut hieno vuosi kanssanne, yhdessä! Asiakkaamme Valmetin tehdaspalvelupäällikkö Heikki Koivula totesi artikkelissamme, että ”aito kumppanuus on molemminpuolista. Kun ISS auttaa Valmetia pärjäämään, me pidämme huolen, että ISS:kin pärjää.” Tällaiset onnistumiset lämmittävät sydäntä ja mieltä.

Hieno hetki oli myös se, kun join 76-vuotiaana meiltä eläkkeelle malttaneen Karin kanssa läksiäiskahvit. Karin uskomaton työura on vertaansa vailla. Samalla hän on elävä esimerkki siitä, miten laajasti me voimme tarjota työ- ja uramahdollisuuksia eritaustaisille, erilaisille osaajille.

Kokosimme tälle sivulle muutamia kohokohtia vuoden varrelta. Näiden myötä toivotan teille kaikille ISS Suomen puolesta hyvää vuodenvaihdetta ja tsemppiä alkavalle vuodelle 2020!

Jukka Jäämaa
Toimitusjohtaja, ISS Palvelut

Helsinki-Vantaan
Plaza Premium Lounge
”Tämä on ensimmäinen kohteemme Pohjois-Euroopassa ja samalla tärkeä askel uudelle markkina-alueelle.ISS on tehnyt hyvää työtä. Arkkitehtimmekin kiittelivät, miten hyvin vaikeat yksityiskohdat on saatu toteutettua.”
Emre Cakir, General Manager

Ilmastotekoja ravintolapalveluissa

Haluamme avata uusia makumaailmoja asiakkaillemme päivittäin. Vastuulliset raaka-ainevalinnat, modernit reseptit ja hävikin vähentäminen ovat vastuullisten ravintolapalveluiden ytimessä.

Tutustu kestävään ruokakulttuuriin, lataa kasvisreseptivihko ja ole mukana ilmastonmuutoksen hillinnässä.

Lataa opas

Lupaamme luoda kestävää hyvinvointia

Meillä ISS:llä maailman paras palvelu tarkoittaa vastuullista palvelua. Olemme valinneet YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteen joukosta ne seitsemän, joita erityisesti sitoudumme toiminnallamme edistämään.

Tutustu uudistettuun yritysvastuuraporttiin.

Lue lisää

Puhtaasti parempaa siivousta

Terveellinen ja turvallinen tila syntyy innovatiivisten siivousmenetelmien, uuden teknologian ja kemikaalivapaan siivouksen yhtälöstä. Kemikaalivapaa ylläpitosiivous pienentää puhtaanapidon ympäristövaikutuksia ja vähentää sisäilmakuormitusta.

Tutustu ISS:n siivouspalveluihin.

Lataa White paper

Ramboll
”Ensimmäinen mielikuva yrityksestä syntyy aulasta ja sen ihmisistä. Siksi meille on tärkeää, että aulassa on töissä ihmiset, jotka tuntevat talon ja edustavat meitä hyvin.”
Minna Kuusisto, Toimitilapäällikkö

ISS kouluttaa

Urapolut, osaaminen ja työntekijöiden hyvinvointi kasvavat ja kehittyvät koulutusten kautta. Vuonna 2019 ISS:llä aloittivat jälleen uudet Global Management Traineet, koulutimme satoja työntekijöitä Service with a Human Touch -palvelukuluttuurin osaajiksi ja starttasimme oman insinöörien koulutusohjelman.

Tutustu Service with a human touch -koulutukseen.

Lue lisää

Tutustu Global Management trainee -ohjelmaan.

Lue lisää

Tutustu insinööriohjelmaan.

Lue lisää

Tutustu tekijöihin

ISS:n 8 000 ammattilaisen joukossa on 86:tta eri kansallisuutta edustavia työntekijöitä, jotka ovat iältään 16-75-vuotiaita. Osaavien työntekijöiden ammattitaidosta ja hyvinvoinnista syntyy ISS:n kilpailuetu.

Tutustu ISS:n ammattilaisiin TöISSä-henkilöstölehdessä.

Lue lisää