Siirry suoraan sisältöön
Supersankarit yllättivät pienet potilaat – katso video

St. Mary’s lastensairaalan pienet potilaat tungeksivat ikkunaan, kun kaksi sankariasuista ikkunanpesijää laskeutuvat lasiseinää pitkin piristämään potilaiden arkea.

St. Mary’s lastensairaalan punatiilistä julkisivua koristaa välkehtivä lasiseinä. Minnesotan Rochesterissa aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja elokuisena päivänä kaikki vaikuttaa päällisin puolin ihan tavalliselta.

Sisällä sairaalassa, lasi-ikkunoiden takana on kuitenkin odottava tunnelma. Pienen yleisön silmät tuikkivat ja hymy on herkässä. Tänään pikkupotilaiden ei tarvitse vain haaveksia supersankarileikeistä, sillä itse Batman ja Superman ovat tulleet tapaamaan heitä.

Hämähäkkimies ja kaverinsa lepakkomies laskeutuvat ikkunanpesutelineiden varassa aivan lasiseinää pitkin alas ja ottavat myöhemmin yhteiskuvia innokkaiden pikkufanien kanssa. Viittasankarit tempauksen takana ovat itse asiassa ISS:llä työskentelevä John ”Spiderman” Carrol ja palveluesimies Roger ”Batman” Corcocan.

– Tekisin saman joka päivä, jos vain voisin, lapsia ilahduttanut John Carrol hehkuttaa.

ISS on kerännyt maailmalta tarinoita ja pieniä onnistumisen hetkiä asiakaspalvelusta.

Katso ja inspiroidu ISS:n omien supersankarien tarinasta.

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!