Siirry suoraan sisältöön
Kiinteistönhoitaja Anton Hallberg :

ISS Palveluiden työntekijöitä yhdistää asenne ja verissä oleva palvelualttius. Asiakas on aina ykkönen ja hänen tarpeitaan kuunnellaan joka hetki. Anton Hallberg on yksi ISS:n monista ripeistä ja ammattitaitoisista kiinteistönhoitajista. Anton on saanut asiakkailta palautetta siitä, kuinka ripeästi huolto toimii ja miten asiallisesti huoltomies aina käyttäytyy.

– Mun nimi on Anton. Olen ollut ISS:llä töissä kohta pari vuotta kiinteistönhoitajana. Työnkuvaani kuuluu myös päivystysvuoro, joka on yksi viikko kerran kuussa. Tykkään haasteista. Tykkään päivystää sen takia, että tulee erilaisia töitä ja sellaisia töitä, missä saa haastaa ja miettiä, mistä löytyy vika ja miten se korjataan, sanoo Anton hymyillen.

ISS Palvelut on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Palveluajattelu lähtee sitoutuneista työntekijöistä, joista pidetään hyvää huolta.

Katso ISS:n video arjen hyvästä palvelusta.

Liittyvät julkaisut

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!