Ja voittaja on… inkivääri–sitruuna–lime-sima!

Ja voittaja on… inkivääri–sitruuna–lime-sima!

Ensimmäistä kertaa järjestetty ISS Sima Contest on ratkennut: vuoden 2016 ISS-simavalmistajan titteli menee ravintola Midpointille. Voitokas inkivääri–sitruuna–lime-sima lähtee tavoittelemaan kärkisijaa myös iltapäivälehtien vappusimatestiin.

”Tässä simassa yhdistyy raikkaus, sitruksinen maku sekä trendikäs ja terveellinen tujaus inkivääriä. Loistavaa tuotekehittelyä ja innovointia!” Muun muassa näin luonnehti ISS:n makuraati ravintola Midpointin tiimin valmistamaa simaa, joka vei kärkisijan ISS Palveluiden ensimmäisessä simakilpailussa. Kilpailu järjestettiin, jotta ISS-brändi saisi lisää näkyvyyttä ja tiimitoiminta sekä asiakkuuksissa tehtävä kehitystyö saisivat lisää puhtia – hyvän vapputunnelman nostatusta unohtamatta.

ISS Sima Contestiin osallistuivat tänä vuonna Midpointin lisäksi ISS-tiimit LähiTapiolasta, Nordea Vallilasta, Ässäkeskuksesta ja Microsoftilta. Midpoint-tiimin kehittämää "virallista" ISS-simaa saa lähiaikoina ostaa kilpailussa mukana olleista ravintoloista sekä ISS:n päätoimipisteen ravintolasta Rajatorpantieltä ja uudesta päätoimipisteestä Ultimes Business Gardenista Pitäjänmäeltä. Resepti jaetaan myös ravintolapalveluiden tuotannonohjausjärjestelmä Aromiin, jotta ISS-simaa voidaan tehdä ISS-ravintoloissa ympäri Suomen.

Vuoden 2016 ISS-sima lähtee maistettavaksi myös iltapäivälehtien sima-arvioitsijoille. Vapun alla saamme lukea, mitä ulkopuolinen makuraati simastamme sanoo!

Kiitos vielä kilpailuun osallistuneille ja onnea voittajalle!