Siirry suoraan sisältöön

Hyvää mieltä tuovat pienetkin teot ovat ratkaisevia palvelukokemuksessa. Katso ISS Palveluiden siivooja Marina Ivanovan tarina videosarjassamme Matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

ISS:n siivooja Marina Ivanova saa kiitosta siitä, että hän huomaa pienetkin asiat. Aamulla hän keittää kahvit, hakee päivän lehdet toimiston väelle ja huolehtii, että tilat ovat kaikin puolin siistit.

Ivanovan mielestä hyvää asiakaspalvelua ovat pienet, ilahduttavat teot. Vaikka kahvinkeittoa ei kukaan häneltä vaadi, hän tekee sen hyvän palvelun vuoksi. Hän myös ilahduttaa toimiston väkeä pienillä viimeistellyillä silauksilla, kuten vaikka tyylikkäillä wc-paperin taitoksilla.

– Asiakas on tosi tyytyväinen työhöni. On tosi positiivista, jos asiakkaalta tulee kiitokset. Jaksaa sitten tehdä paremmin ja enemmän siivoustöitä, Marina Ivanova hymyilee.

Katso, miten Marina Ivanova tekee asiakkaiden päivästä pikkuisen paremman.

ISS TÖISSÄ UUTISKIRJE
email-dark_58px

Tilaa uutiskirjeemme

Koostamme uusimmista artikkeleistamme, oppaistamme ja muista kiinnostavista sisällöistä uutiskirjeen kvartaaleittain. Tilaamalla uutiskirjeemme saat myös tietoa kampanjoistamme ja tapahtumistamme!